Üléshuzat választásnál figyelembe kell venni az autó tipusat? Passat B5. Nézegettem de azt sehol sem talalom hogy ez one size azaz egy meret vagy valtozo.. nem akarnék mellé lőni 30ropi
Figyelt kérdés
2023. máj. 11. 14:08
1/2 anonim válasza:
Ha nincs kiemelve hogy milyen típusra való, akkor valószínűleg univerzális, ami az autók többségére rámegy. Belinkelhetnéd és akkor jobban lehet segíteni.
2/2 anonim válasza:
Akkor az jó drága. Én 15 euróért vettem univerzálisat, de a csomagolásán rajta voltak a típusok amikhez ajánlották. Úgy ahogy jól illeszkedik az ülésekre (enyhén rugalmas anyag), és viszonylag jól rá lehet feszíteni a huzalokkal. 30 ezerért szerintem már illene méretpontosnak lennie, viszont akkor konkrét típushoz kell hogy készüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!