Szerintetek mi kellene ahhoz, hogy a benzin ára beessen 400 forint alá?
Időgép a múltba.
Az üzemanyagárak miatti hisztit soha nem értettem. Tulajdonképpen az országban mindennek pofátlanul magas az ára, lehet is az illetékeseket szidni érte, de az üzemanyag az pont nem ilyen. Én ~10-12 évvel ezelőtt jártam középiskolába, emlékszem a buszról mindig néztem az árakat és emlékszem, hogy azokban az években is már 400-500 forint között mozgott. Azóta eltelt 10+ év, jelenleg 610 forint a benzin, azaz átlagosan kb. 30-35%-kal magasabbak most az árak. Mindezt úgy, hogy az elmúlt 10 év alatt 60%-ot inflálódott a forint.
Tehát akkor valaki mondja meg nekem, hogy hogyan jön ki a matek, miszerint régen olcsóbb volt? Nem, k*rvára nem volt olcsóbb, a reálértéke régen sokkal magasabb volt. Nem tudom mi a fenét vártok 10, vagy 13 évvel ezelőtti 400 forintos benzint.
Időgép vagy az, hogy nagyon minimális legyen rá a kereslet.
Az utóbbihoz a villanyautók brutális elterjedése kellene, vagy mondjuk a hidrogénhajtás "megoldása"...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!