Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mi kellene ahhoz,...

Szerintetek mi kellene ahhoz, hogy a benzin ára beessen 400 forint alá?

Figyelt kérdés
2023. nov. 2. 13:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Pl. találjanak olajbányákat Magyarországon, vagy valami csoda folytán a forint nagyon sokat erősödjön. Mondanom sem kell, hogy egyiknek sem releváns mértékű az esélye. Főleg, hogy látják a kutak, hogy kifizetjük ezt is, akkor miért csökkentenének árat. Nemrég volt, hogy nagyot esett az olaj ára, és a kormánynak fenyegetnie kellett árstoppal a kutakat, hogy igazítság hozzá a kisker árat, különben profitnak tudták volna be azt a pluszt, annyira nem csökken a kereslet magas ár esetén sem.
2023. nov. 2. 13:40
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Legyen 200.Ft-os euró árfolyam 😀 de akkor se lenne 400, mert az adó gyűlne rajta✌️
2023. nov. 2. 13:54
 3/17 A kérdező kommentje:
Egyébként igaz, ha ennyiért veszik az emberek, hülyék lennének olcsóbban adni.
2023. nov. 2. 13:54
 4/17 anonim ***** válasza:
21%

Időgép a múltba.

Az üzemanyagárak miatti hisztit soha nem értettem. Tulajdonképpen az országban mindennek pofátlanul magas az ára, lehet is az illetékeseket szidni érte, de az üzemanyag az pont nem ilyen. Én ~10-12 évvel ezelőtt jártam középiskolába, emlékszem a buszról mindig néztem az árakat és emlékszem, hogy azokban az években is már 400-500 forint között mozgott. Azóta eltelt 10+ év, jelenleg 610 forint a benzin, azaz átlagosan kb. 30-35%-kal magasabbak most az árak. Mindezt úgy, hogy az elmúlt 10 év alatt 60%-ot inflálódott a forint.

Tehát akkor valaki mondja meg nekem, hogy hogyan jön ki a matek, miszerint régen olcsóbb volt? Nem, k*rvára nem volt olcsóbb, a reálértéke régen sokkal magasabb volt. Nem tudom mi a fenét vártok 10, vagy 13 évvel ezelőtti 400 forintos benzint.

2023. nov. 2. 13:56
 5/17 anonim ***** válasza:
7%
Engem nem zavar hogy drága, legalább a szegények nem szütymörögnek előttem az utakon.
2023. nov. 2. 14:10
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Talán az hogy egyre több legyen belőle nem pedig egyre kevesebb. De mivel ez fos(szilis) energia hordozó ezért csak egyre kevesebb lesz belőle és egyre többe fog kerülni.
2023. nov. 2. 14:23
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
A forint árfolyama beessen 250 Ft alá. Mint ahogyan a sokat szidott Gyurcsány idejében volt...
2023. nov. 2. 14:57
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Gyurcsány idejébe minden jobb vót!
2023. nov. 2. 15:04
 9/17 anonim ***** válasza:
2023. nov. 2. 15:17
 10/17 anonim ***** válasza:

Időgép vagy az, hogy nagyon minimális legyen rá a kereslet.

Az utóbbihoz a villanyautók brutális elterjedése kellene, vagy mondjuk a hidrogénhajtás "megoldása"...

2023. nov. 2. 15:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!