Miért szólja le mindenki online, névtelenül, stb. a BMW-t de mikor élőben meglátja a szomszéd/barát/ismerős, stb. akkor meg megy a dicsérgetés, meg kipróbálhatja e , milyen erős, de szép, stb. ?
Melegeket se vonzza a nő, ebben nincs semmi különös, vannak különcök.
Meddig volt nálatok, hogy ezt elérjétek? Ja bocs, nem vettelek komolyan, csak elsütöttél egy szokásos hülyeséget.
Figyu a bmw csak azoknak bálvány, aki bmw b@zi, de a legtöbb ember hidd el, hogy lesz@rja. Egyébként irigy vagyok igen, a gtr-el meg c6-os corvette-el jár! Egyébként van igazán szép és klasszikus bmw, amit kipróbálnék, de nem olyanokat amikkel találkozol az utcán.
https://www.youtube.com/watch?v=j_Ev6ZZpBgc
Arra nem gondoltál, hogy akik élőben dicsérik, azok nem ugyanazok az emberek, akik online szidják? Csak ez utóbbiakba szorult annyi empátia, hogy nem mennek oda élőben fikázni valakinek az autóját. Mert hát végül is mi közük van hozzá? A neten meg anonim módon nyugodtan leírhatják a véleményüket, amit meg ugye nem kötelező elolvasni.
Én sem vagyok BMW fan, és cikinek érezném, ha azt kéne vezetnem. Ettől még nem szidom, de max papírok nélküli, játszós autónak kéne.
Tehát élőben szép, erős, nyálcsorgatás. Online meg leírják, hogy sz*r , stb. Nem látod ebben az ellentmondást?
Cikinek éreznéd a BMW-t? Mit hajtasz? Ferrari? Bugatti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!