Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért szólja le mindenki...

Miért szólja le mindenki online, névtelenül, stb. a BMW-t de mikor élőben meglátja a szomszéd/barát/ismerős, stb. akkor meg megy a dicsérgetés, meg kipróbálhatja e , milyen erős, de szép, stb. ?

Figyelt kérdés
Irigységről lenne szó?
2023. okt. 31. 19:54
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
48%
Az szólja le akinek soha életében nem volt BMW-je, én azt mondom.
2023. okt. 31. 19:56
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Aki a "mindenki" szót használja, az általánosít, és ez a butaság jele. Írd azt, hogy vannak olyan emberek, akik ...

Egyébként a BMW-t nem szólják le, csak megemlítik az aránytalan magas szervíz és alkatrészárakat. S hogy odamennek kuncsorogni, hogy kipróbálhatják-e, szerintem ez mese kategótia, maximum a tizenéves aggyal rendelkező srácok gondolkoznak így.

A BMW egy tárgy, bárki birtokolhatja, vagyis csak egyesek szemében mítosz, mint pl. a kérdező. Aki ahhoz méri a pöcshosszát, hogy BMW vagy nem, az éretlen személyiség.

2023. okt. 31. 19:58
 3/27 A kérdező kommentje:

Ez oké, de ugyanúgy akinek sose volt az is dicséri élőben. Aztán lehet ugyanez az ember mondjuk online leírja, hogy milyen sz*r és a többi mert neki nem lehet, ezt embere válogatja valószínűleg.

2023. okt. 31. 19:59
 4/27 A kérdező kommentje:

Nem idegenekről beszéltem, hogy odajöhet e kipróbálni.. hanem személyes ismerősökről, barátokról, családtagokról..

Nyilván magasabb lesz a szervízköltsége egy nagyobb motoros, prémium autónak mint egy Suzukinak, ahogy egy családiházban is több a költség mint egy panelban.

2023. okt. 31. 20:01
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Emberi viselkedési forma, személyesen szemtől szembe nagyon kevesen vállalják az őszinte véleményüket.
2023. okt. 31. 20:01
 6/27 anonim ***** válasza:
76%

Szidom a BMW-t és ha hozzá kell nyúlnom egyhez, a hányinger kerülget.

Na most akkor mi van? Tönkretettem az elméletedet?

2023. okt. 31. 20:02
 7/27 A kérdező kommentje:

Ez igaz általánosságban, de arra nem hinném, hogy igaz, hogy online szerinte sz*r , élőben meg elolvad tőle..

Élőben maximum le se tojná mintha egy átlag olcsó kocsi állt volna be, akkor igaz lenne.

2023. okt. 31. 20:03
 8/27 A kérdező kommentje:

Mindig vannak kivételek, "hozzá kell nyúlnod egyhez" , autószerelő vagy esetleg vagy mire gondoltál?

2023. okt. 31. 20:04
 9/27 anonim ***** válasza:
86%
NA most szemtől szembe mit mondjon egy bmw tulajdonosnak??
2023. okt. 31. 20:14
 10/27 A kérdező kommentje:

Semmit? Nem én kérdezem a véleményét, hanem meglátják az autót és látszik a csillogás a szemükben meg a fent felsoroltak..

2023. okt. 31. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!