Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit lehet tenni ha a szomszéd...

Mit lehet tenni ha a szomszéd állandóan a garázskapu elé áll?

Figyelt kérdés

Közvetlen egymás mellett van a garázsunk, a kocsifelhajtó is egyben egy nagy beton placc az utcával együtt. Sokszor úgy áll meg a saját garázsa előtt hogy belóg az enyém elé is, van hogy keresztben átlóban. Hiába szóltam neki többször, eléggé egy link fazon nem foglalkozik vele. Jön nagy gázzal 30-40-el az utcában majd a garázs előtt satufék és ahogy esik úgy puffan, nem foglalkozik vele hogy éppen hol és hogyan állt meg.

Mit lehet kezdeni vele? Ha a garázsom elé áll hívjam ki a rendőröket vagy mit?

2023. aug. 26. 08:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szabálysértés akadályozni mást az ingatlanára történő bejutásban. Hívj rendőrt, majd miután kifizetett egy-két szabálysértési bírságot, leesik neki a tantusz.
2023. aug. 26. 09:04
 2/9 anonim ***** válasza:
96%

Hát elég prosztó dolog tőle.

Nem tudsz valami választót, oszlopot, nagy cserepes növényt, egyebet letenni, amivel megakadályozd, hogy átlógjon?

2023. aug. 26. 09:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Beton virágtartó.
2023. aug. 26. 09:34
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

Ahol régen laktunk a feleségemmel ott volt ilyenben részem szintén. Hazajött a szomszéd férfi a munkából, valaki már állt a helyén emiatt teljesen ráállt az egyik autóra orral (2 cm távolság volt), az autójának a hátulja (1,5 méter) pedig rálógott a kapum bejárata elé. Másnap reggel nem tudtam kitolatni miatta mert ő később indul munkába, mint én.

Becsengettem hozzá, de nem reagált. Nyomtam a dudát, arra se. Csengettem tovább, végül kijött és leüvöltötte a fejemet hogy én hogy merészelem felkelteni neki aludnia kell mert megy munkába ma is. Mondtam én most mennék munkába de nem tudok tőle kiállni, álljon már arrébb. Azt mondta van elég hely én vagyok a béna és ha még egyszer felkeltem ilyen miatt akkor megnézhetem magamat. Mondtam hogy ha nem áll arrébb most rendőrt hívok. Közel jött hozzám és az arcomba mondta 20 centiméterről, hogy "próbáld meg, összetöröm a telefonod és utána lefejellek".

Vettem buszjegyet és úgy mentem dolgozni aznap. Később is előfordult néha hogy nem tudtam tőle kiállni, olyankor inkább busszal mentem. A szomszédom hétvégén a kertjében szokott inni az alkoholista haverjaival, a haverjai éppen a szomszéd háza előtt voltak az utcán, amikor a feleségem kiállt az autóval hogy elmenjen vásárolni. Elkezdték provokálni olyan megjegyzésekkel, hogy "gyere, elférsz" meg "arrébb álljak a kocsimmal, asszonyom?" "vigyázz, nem férsz el!" és közben a szomszédommal együtt röhögtek. A feleségemmel megbeszéltük, hogy elköltözünk arról a környékről. Erősebb volt nálam az a férfi és hiába hívok rá rendőrt, másnap megvert volna engem és féltettem a feleségemet is.

2023. aug. 26. 09:43
 5/9 anonim ***** válasza:
25%
Beszéltem akkoriban egy jogász ismerősömmel, ő azt mondta, hogy ha elfajul a helyzet és a szomszéd férfi a haverjaival együtt megrángat az utcán és én nem hagyom magam, visszaütök, hogy védjem magamat, akkor azzal én is garázdaságot követek el, a szomszéd haverjai azt fogják állítani, hogy én ütöttem először és ha nincs más szemtanú, esetleg kamerafelvétel az esetről, akkor én fogok a legrosszabbul kijönni az esetből.
2023. aug. 26. 09:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon 2 dolgot tehetsz vagy ön bíráskodsz vagy tűrsz. 4es sajnálom, elég faramuci helyzet. Viszont érdemes lenne ökölvívásra járnod ezek után és tartani magadnál egy gázsprayt, bármikor kerülhetetsz utcán is necces szituációba.
2023. aug. 26. 10:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Már csak azért is mert simán neked mehetett volna, amikor becsengettél hozzá, sajnos renegeteg ilyen primitív ember van.
2023. aug. 26. 10:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor állj be mögé keresztben az útra.
2023. aug. 26. 11:04
 9/9 anonim ***** válasza:
76%
Nyomj fel a kipufogójaba egy krumplit.
2023. aug. 26. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!