Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Létezik valahol Csongrád-Csaná...

Létezik valahol Csongrád-Csanád megyében olyan autóhűtős cég (hoppá, vármegyében) vagy a szomszédosokban ahol még foglalkoznak hűtőjavítással, cellacserével, esetleg komplett legyártással?

Figyelt kérdés
Igen, ez már az a kategória ahol ez a megoldás, bontott és jó is szinte nincs, új meg 100%, hogy nem létezik.

#munkagép #autóhűtő #szivárgó hűtő
2023. febr. 25. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Autóról lenne szó? Vagy munkagép csak mert az van írva "keresőszónak" vagy mi az....
2023. febr. 25. 22:41
 2/7 A kérdező kommentje:
UE-28 típusú traktor konkrétan.
2023. febr. 25. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát igen, ez már neccesebb :D

Ezt láttad? [link]

Budapesten vannak ahol gyártanak le egyedileg, gondolom nem kis összegért.

2023. febr. 25. 23:03
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen láttam, de még kinézetre sem hasonlít a gyárihoz. 😀

Érden dobott ki a gúgli ilyen profilú céget még. Majd eldől mi lesz, 200km kb., kicsit odébb van.... Lehet fel kellene egyszer fújnunk a pofát, aztán elvinni, csak ilyen szempontból kicsit rugalmatlanok vagyunk. Meg tényleg a költségekre is kíváncsi lennék, mert akkor már 2 hűtőt lenne jó rendbe rakni, mivel van egy lerakott, de az hugyozik. Meg a tartalék sosem baj.

Régebben működött hűtős a megyében egyébként, de elbalf...kodtuk, és mire feleszméltünk az nagy valószínűséggel megszűnt, így maradt a pofára esés. 🤫😞

2023. febr. 25. 23:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Küldtem neked egy privátot, én egy egyéni vállalkozót tudok, csak nem akarok itt publikus reklámot generálni az ürgének.
2023. ápr. 1. 17:02
 6/7 anonim ***** válasza:

(Mármint azért nem, mert így is rohadt sok melója van, ahogy írtad, sorra szűntek meg a vállalkozások. Voltak évek-évtizedek, amikor nem ment jól a biznisz, de neked még van is eszed, nem aratás közepén viszed szerelőhöz a lerobbant hűtőt.)

Ja, most látom, mikori a kérdés, bocs. Ha még aktuális, válaszolj a privátomra.

2023. ápr. 1. 17:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Válaszoltam!
2023. ápr. 1. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!