Igaz e, hogy Csongrád megyében a legtöbb bukás? (Jogosítvány szerzés) Tapasztalat?
Esetleg van e valaki, aki a saját bőrén ezt tapasztalta vagy hallotta?
Mi lehet ennek az oka ha igaz?
Hivatalos statisztikát nem láttam, meglehet csak egyszerű legenda.
Általánosságban azt el lehet mondani, hogy sokan még mindig el vannak tájolódva a jogosítvány szerzéssel, úgy értelmezik, hogy a 30 óra vezetés után jön a vizsga...
Jöhet, ha elegendő volt a minimum óraszám, ha nem gyakorolni kell(ene) tovább, nem érdemes elhamarkodottan vizsgára jelentkezni.
Egyén függő is, de azok vannak kisebbségben, akik a 30 órával elérik a vizsga követelmény minimumát, nem kevesen vannak, akiknek jóval több gyakorlásra van szükség.
A másik fontos tényező a környezet, és pl Szeged nem egy könnyű város vezetési szempontból, sokkal több a nehézség, mi9nt pl Siófokon, vagy Mátészalkán (vagy a hasonló kis településeken) vizsgázók esetében.
A bukások oka lehet tehát a tanuló türelmetlensége (nem akar plusz órákért fizetni), és a közlekedés nehézsége is, de az sem zárható ki, hogy az átlagnál szigorúbbak a vizsgabiztosok.
Az utóbbi tényező viszont egyénileg nem mérvadó, az számít, hogy az a bizonyos vizsgabiztos milyen, aki mögötted ül a vizsgán.
Hiszem hogy területtől függ, igen.
Nem gondolom azt, hogy az országban kiemelkedően Csongrád megye a legszigorúbb, de többször olvastam már erről. És igaz ami igaz, azt beszélik hogy egy megyével arrébb, lazàbbak a vizsgabiztosok, Csongrádban pedig a nagyon szigorúak, és idősek is zömében.
Ha ez igaz, akkor igen szomorú, hogy nem egyek a követelmények megyènkènt.
Dehogy függ területtől. Csak te esetleg pár buta ember vissza jelzését kaptad és azt hiszed hogy ez a lényeg.
A legtöbb ember akinek sikerül a vizsga , nem tudatja senkivel , nem teszi ki a facéra.
Ellenben aki buta, nincs érzéke hozzá és megbukik az rögtön keresi a mentséget.
Mindenki hibás, korrupt, szemétláda, csak ő az egyenes becsületes, nagyon ügyes és okos ember.
Én rendes emberektől hallottam ezt, hogy engedékenyebbek másik kisvárosban a biztosok, nem a Facebookon meg itt olvastam össze.
Ha így van, akkor meg elég szomorú, hogy nem mindenkinek egy a szint amit meg kell ütni.
Lehetnének szigorúbbak mindenhol. Akkor talán jobb sofőrök kerülnének ki az utcára.
Amúgy mindenhol vannak bukások. Nekem pl elég volt a 30 óra, de több barátom is 4x futott neki.
"nem tudja megcsinálni vizsgán az általa húzott parkolást"
"még lehet alkalmas az önálló autózásra"
Már ne haragudj, de ha valaki nem képes a vizsgán elvárt legalapvetőbb egyszerű művelet elvégzésére, az mégis hogy lenne alkalmas az önálló "autózásra"?
A vizsgán teljesen más egy parkolás mint kint a való életben. Ott senki nem mondja meg, hogy hogyan álljak be, illetve nem kétszer javíthatom a parkolàsom, hanem többször, de akár el is mehetek másik helyet nézni.
Egy vizsga nem egyenlő a későbbi azutózàssal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!