Kicsit megpadkáztam az autót. A felnin látszik egy kicsit, illetve az autógumi egy 2 cm darabon felszakadt, a felső rétege.Járhatok így az autóval ?Vagy defektes lesz?
Figyelt kérdés
Használhatom így a gumit vagy mindenképpen le kell cseréltetnem? Pár órája történt és azóta nézem állandóan, de nem enged a gumi. Csak a felső rétegen és egy kis darabon szakadt fel (olyan mint mikor az ujjamon kb megésül a bőr)2023. okt. 30. 13:34
1/6 anonim válasza:
A sérült gumi nagyobb sebességgel menve durrdefektet kaphat. Így tovább nem használható.
2/6 anonim válasza:
Kérdés mennyi az a kicsi. Púpos-e vagy sem. Jobb lenne megmutatni egy gumisnak. Ha meg nem új a gumi, akkor ugye a túloldalit is cserélni kellene, nem csak a sérültet.
3/6 anonim válasza:
Nézesd meg gumissal, nem biztos hogy cserés!
4/6 A kérdező kommentje:
Na ,megnézettem. Csak a peremréteg sérült. Azt mondta nem kell...remélem tényleg igazat mondott.
2023. okt. 30. 14:51
5/6 anonim válasza:
HA szál szakadás nincs akkor semmi baj.
6/6 anonim válasza:
Szerintem ez már a jól megpadkáztad inkább. Ha csak városban mész, akkor mindegy, de én pl. sokat vezetek, messze, tuti cserélném, csak nem olcsó mulatság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!