Ha tele lennétek pénzzel, milyen autót vennétek?
Tegyük fel átlag ember szintjéhez képest pénzesek lennétek (nem Lölö meg Csányi kategória), lenne éves szinten 50-60 millió bevételetek.
Csak egy autótok lehetne, viszont 1-2 évente lecserélhetnétek.
Én Mercedes SL 63 amg
DAciát és járnék kirándulni, élném a világom.
Mert azt tudni kell minél több pénze van valakinek és minél drágább autót vesz , pont ezek nem használják ki a lehetőséget.
Soha nem mennek el hosszabb túrára a családdal, felpakolva .
Én megcsináltatnám a peugeotomat, kihajitanék belöle minden olyan dolgot, ami régi és akkori technikának megfelelöen rakatnèk bele mindent amit most is benne van.
Amugy elkezdtem már, csak a pénz hiányzik, hogy azonnal készen legyen :D
Én is a lakóautóra szavazok, úristen, milyen király lenne.
De mivel nincs autónk, én már egy szakadt trabantnak is nagyon tudnék örülni.
Hát ha csak egyetlen autóm lehet, ergó amit választok, azt kell napi szinten használnom, akkor miért cserélném le a mostanit? (1.6 Astra H) Az örök kedvenc autóm a 911, ha lenne pénzem, akkor azonnal vennék egyet vagy a léghűtéses korszakból, vagy egy 991/992-t, vagy mindkettőt, de mivel hobbiautó nem játszik, ha csak egy autóm lehet, így felesleges lenne bármit is vennem.
Semmit.
Cadillac CT5-V, 6.2L V8
Six-speed manual transmission!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!