Ha valamilyen drága/ritka/látványos autó tulajdonosai lennétek, mit reagálnátok ha valaki az utcán lefotózná a kocsit?
Elöljáróban leszögezném hogy nekem NINCS semmi ilyen autóm és nem is lenne rá pénzem, szóval nem magamról van szó, engem az emberek általános hozzáállása érdekel.
Tegyük fel tulajdonosai vagytok valami látványos, gyors, ritka, drága kocsinak, tudjátok mire gondolok, Ferrari, Lamborghini, Rolls-Royce, Aston Martin, Maserati, de ide vehetők akár a komolyabb AMG vagy BMW M modellek is például, vagy pl. Audi R8, Nissan GTR, Bentley ilyesmi.
Szóval ha ilyen autótok lenne, és épp kinn állnátok vagy közlekednétek vele valahol, mit szólnátok ahhoz ha valaki lefotózná a kocsit minden szögből? Zavarna, nem zavarna?
Nyilván aki ilyet vesz nem véletlenül teszi... És általában olyan mentalitásúak, akik "ez a csóró proli nekem ne fotózgassa a kocsimat, mit jön ő ahhoz" alapon működnek.
Szóval, ha nekem ilyen lenne, olyanná kéne válnom, mert nem vagyok ilyen.
Ritka autónk van de szerencsére "lenézett", így annyira nem feltűnő. Két legyet egy csapásra. Megdícsérik ha úgy van, de ugyanakkor nem fáj a foga senkinek rá.
Eleve nem lenne ilyen kocsim, se másfajta, mert nincs rá igényem. Más dolgok tesznek boldogabbá az életben, nem az autó.
Ha lenne is ilyen autóm valahonnan, valószínűleg gyorsan túl adnék rajta, és addig sem érdekelne, ki fotózza.
Nem kell hozzá gazdagság.
30+-os hobbiautóval is általános dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!