Miért mondja mindenki, hogy szervdonor vagyok?
Eléggé helyes srác vagyok, jól nezek ki, egy PR ügynökségnél dolgozok mint marketinges-rendezvényszervező, jó a fizu jó a csapat, de kb 2 éve csináltam meg az A korlatlan (nagy motoros) jogsit, majd jogsi után nemsokal vásároltam magamnak egy Kawasaki ZX 600-as Ninja motort és mióta ezzel járok úgy köszönnek a kollegak meg a csajok hogy Szia Szervdonor, megjott már a szervdonor, szervdonor nak szóljatok stb céges telefonba is úgy vagyok beírva, hogy szervdonor. 😄
Csak én motorozok a cégnél, mondtam hogy ezzel ne vicc elődjenek, ne fessek az ördögöt a falra.
Kollegak azt mondjak, hogy kicsi motorral kellett volna kezdeni, de mondtam, hogy az 50ccm3 az fűnyíróba való.
Mondjuk húzom is neki a motort, dehát nyilván emiatt az élmény miatt motorozok 😄 Majd 2 milla a motorom meg jó h kihasználom, szeretem a sebességet, volt pár alkalom nyáron h főzni hivtak minket amolyan csapatépítő szeruseg ahova én beköltöztek MM (nem projektoros kabat az nem elegáns elég sztem egy sima bor meg ami nekem van egy vagany sisak meg egy farmer meg egy jobb fajta sportcipo , a csaj mögöttem meg haspolo és picsanaciban volt . Itt is leszervdonoroztak. Sebességet probalom betartani de nem mindig sikerül kollegak már messziről hallják, hogy jövök, mire beérek már lefőzik a kávét nekem :P Szeretek motorozni, csak nem tudom miért hívnak így gunyolásnak szánják vagy sok irigykednek.
Vennék egy ilyet:
Mellé leraknék egy partfisnyelet és egy papírt, hogy a szervdonor megtanít szívesen mindenkit biciklizni, húzzatok sorszámot.
Hidd el ez akkora punch lesz, hogy elkussolnak. Aki ez után is kekeckedik, azt lehet félrehívnám és megkérném hogy hagyja abba mert túlment egy határon. Neked sem kell mindent megengedni.
Lehet butaságot írok, ezért előre is elnézést, de úgy hallottam ha baleset van és közli, hogy motoros az áldozat, már küldik is a helikoptert, mert tuti neki előbb sérül a feje és lesz agyhalott.
Ami számomra azt a következtetést vonja maga után, hogy a szervei még /BOCSÁNAT/ szétoszthatók.
Lehet én tudom rosszul! Elnézést érte!
Amúgy ez az atom parasztság netovábbja, hogy valaki így ment el a telefonjába. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de tényleg te hagytad, hogy eddig eljusson a dolog. Vagy téged nem tisztelnek (ebből adódóan senkit) és tényleg mindenki egy bunyevác ott nálatok.
Munkahely az nekem nem a hosszúszünet a gimiben, én nem barátkozni meg haverkodni járok be. Vannak persze lazább ismerettségek nálam is, de ő velük is igyekszem a kollegiális viszonyt fenntartani. Bármi amit mondasz bárkinek egy munkahelyen, az bármikor felhasználható lesz ellened, ezt soha ne feledd. Emberek fél másodperc alatt képesek átváltani egy totális másik személyiségbe, amit talán még soha nem ismertél, vagy nem vártál a másiktól.
De szerintem olyan szinted hagytad ezt két évig, hogy már nagyon nehéz lesz ezt visszafordítani még trollkodással is.
11-es voltam.
Mert te magad írod, hogy b*szol normálisan beöltözni, az utasod dettó. És akkor nem tudod tartani a sebességhatárt, jajdevicces, hahaha. Egyszer kell csak, hogy rosszul mérj fel valamit. Egyetlen egyszer. Nem vagy mindenható, hiába érzed magadat annak.
A kollegáid erre próbálták felhívni a figyelmedet vicceskedve, mostanra meg nyilván átalakult becenévvé, miután te is úgy reagáltad le, ahogy.
De ettől még a tény tény marad, saját bevallásod szerint is felelőtlen vagy, bizony a szervdonorságra nagy esély van.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Nem sok reményt fűztem ehhez a kérdéshez, hogy őszinte legyek, mert szintén autós témakörben a múltkor nagyon félre ment a kérdésem a sok rosszindulat miatt, szeretném külön megköszönni, hogy ez itt nem történt meg. Szinte Mindenki véleményét pozitívan értékeltem, megegyszer köszönöm a hozzaallasotokat :D
Hat nálunk ilyen huszonévesek meg tizenevesek is dolgoznak social media managerek , marketingesek meg minden ilyen mai dolog megtalálható elvégre Reklámügynökség vagyunk.
Szoktunk egymásnak így beszólni, volt 2-3 ember aki amikor tudtak h motoros vizsgám lesz nem akartak elengedni mert feltettek, nekik elhiszem, mert közel állnak hozzam, tobbnyire városba használom a motort neha megyek országutra autópályára, de már apukám is motorozott csak valahogy ot sosem érte ennyi atrocitás :D aztán elkezdtek a kollegak h na biztos majd robogót fogok venni meg ilyne vagánykodo hulyegyerek stb vagyok aztán meglepődtek mert odaallitottam egy 600-as motorral :D
Szintén voltak akik féltette k de itt kezdődött hogy szervdonor leszek meg küldtek motor balesetekről ilyen képeket szóval nem az volt hogy gratulálnak a vizsgám hoz vagy valami hanem volt egy rész aki tényleg fél tett, meg a sok elijeszto video És valahol itt fajultak el a dolgok nem hagytam én így magam, vagyis szerintem nem de azt sem tudták mi az hogy motorozás :D
Annyira nagy gond nincsen, ilyenek a fiatalok manapsag na, tudom hogy felig meddig ez egy védekező mechanizmus volt részükről, mert nagyon nem szeretnek ha én motoroznek (mikor a jogsit tettem) meg mikor motorozok azt sem szeretik, de én pl horgászni nem szeretek. Meg minden hétvégén berúgni :D
Tudom hogy nem úgy látszik de szeretek itt dolgozni, szoktak lenni széthúzások persze de nincsenek akkora problemak, hogy munkahelyet váltsak :D
Csak feltennék meg irigykednek és furán mutatják ki, meg ugye a tudatlanság, mert nem nagyon van motoros ismerősuk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!