Más országokban is mondják ezt a szervdonor dumát a motorosokra?
Magyarországon a halottakat szétszedik, kiből, mi hasznosítható, ha idejében nem tiltakozol a Vérellátó Szolgálatnál, nyilván a vért is lecsapolják, mert kevés a véradó,
A combcsontot, porcokat, fogakat pedig ledarálják és később felhasználható pótlásokhoz használják majd őket, erről éppen a Kossuth rádióban volt a múlt héten, 2023.aug. 6. előtt egy tízperces műsor délelőtti órákban.
Ezért van az, hogy a kegyeleti szolgálatnál, egy nagy fehér lepedővel le van takarva a halott, amikor pl. hamvasztás előtt búcsút veszel tőle, mert már alig van belőle valami, csak az arcát, nyakát látod, nem véletlen
3: nincs ezzel semmi gond szerintem...
mondjuk az én fogaim nem fogják ledarálni az tuti :D
Amit a 3-as ír szerintem sincs ezzel semmi gond, ha már halott vagy minek ássanak vagy égessenek el olyan részeid ami másokon segíthet.
Sőt én kifejezetten örülnék, ha egy szervem, bármim megmenthet, jobbá teheti egy másik ember életét halálom után.
Nem magunkról van szó, hanem egy nagyon szerettedről, akiről szinte nem is akarod elhinni, hogy meghalt, erre pedig vágják szét darabokra, azonnal.
A halott test az állam tulajdona lett ? Azt megértem, hogy higiéniai követelmények is vannak egy bomló testtel kapcsolatban, de egy 8 évig le nem bomló műanyagzsákba rakni a maradványokat légmentesen lezárva, az szimplán kimeríti a hullagyalázás fogalmát...
hazúgság!
1. anyum hamvasztását h lássam nem engedték. azt mondták h ilyen csak a filmekben van.
2. halott ember részeit sem használják fel. a halott sejtet nem lehet felhasználni. az is kamu amiket a filmekben látsz h össze lehet varrni a levágott újjakat. keresztapám mesélhetne. valami gép levágta kettő újját. fagyóba tették és a mentősöknek adták és azok meg az orvosok is mondták h ilyen csak a filmekven vannak.
bőr és csont tenyésztés van, azaz élő szövetet állítanak elő mesterségesen. de azt sem 100 százalék h elfogadja az illető szervezete. saját élő szöveteddel is ez lehet. volt tanárnőm arcbőr daganatos volt és a combjából szedtek le és az arcára varrták. vagy azonnal kilöki vagy rohadni kezd vagy csak egy év után vagy megmarad. 3-szor műtötték így.
csontokat is csak tenyésztenek. fogakat azt nem. kínaiak még kísérleteznek azzal h nőhessen rendes fog az ember szajában.
ja porcot is csak tenyésutenek és az is vagy elfogadja az illető szervezete vagy sem.
vér tenyészet is csak minimálisan van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!