Mennyi ideig tarott a B kategóriás jogsit megcsinálni az e-titanon?
Figyelt kérdés
Az utolsó vizsga és az első közt hány óra tellt el mire sikerült? (csak az online rész érdekel nem a rendes nagy tantermi vizsga hanem csak az ahhoz szükséges online utolsó vizsa)2023. okt. 16. 15:01
1/5 anonim válasza:
5 óra a minimum amit el kell tölteni benne. A többi rajtad múlik. Tudok olyat akinek még kellett benne plusz órákat vennie, nekem minden alap tudás nélkül kb 17óra volt, ebben benne van, hogy minimum 10szer megcsináltam az utolsó vizsgát
2/5 A kérdező kommentje:
Én 11 óránál tartok de még csak az első fejezet van meg. A többi ugye rövidebb?? Vagy csak én vagyok lassú? Én max 3 napot akartam erre rászánni erre a 4. napon még csak az első fejezetnél vagyok....
2023. okt. 16. 15:27
3/5 anonim válasza:
Nekem is az eleje volt a nehezebb, később (szerintem) gyorsabban lehet haladni, rövidebb is egy-egy fejezet. Arra figyelj, hogy amikor videós feladatok lesznek nézd végig őket, szinte mindig ott van a lényeg, a vizsgán szintén így lesz
4/5 A kérdező kommentje:
Neked mennyi idő alatt sikerült?
2023. okt. 16. 19:55
5/5 anonim válasza:
Nekem azt hiszem kb. 12 óra volt, majd pár órát még eltöltöttem avval a végén, hogy újranézegettem bizonyos részeket. Szerintem amúgy én sem siettem el, ráérősen olvasgattam. Én úgy voltam vele, hogy megpróbálok mindent megérteni, értelmezni, nem sietek, viszont ha valami tényleg annyira nem megy a fejemben, akkor majd a végén szánok még rá időt, nem fogok vele órákon át szenvedni, hanem majd a végén is átnézem azokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!