Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi ideig tarott a B...

Mennyi ideig tarott a B kategóriás jogsit megcsinálni az e-titanon?

Figyelt kérdés
Az utolsó vizsga és az első közt hány óra tellt el mire sikerült? (csak az online rész érdekel nem a rendes nagy tantermi vizsga hanem csak az ahhoz szükséges online utolsó vizsa)

2023. okt. 16. 15:01
 1/5 anonim ***** válasza:
5 óra a minimum amit el kell tölteni benne. A többi rajtad múlik. Tudok olyat akinek még kellett benne plusz órákat vennie, nekem minden alap tudás nélkül kb 17óra volt, ebben benne van, hogy minimum 10szer megcsináltam az utolsó vizsgát
2023. okt. 16. 15:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Én 11 óránál tartok de még csak az első fejezet van meg. A többi ugye rövidebb?? Vagy csak én vagyok lassú? Én max 3 napot akartam erre rászánni erre a 4. napon még csak az első fejezetnél vagyok....
2023. okt. 16. 15:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is az eleje volt a nehezebb, később (szerintem) gyorsabban lehet haladni, rövidebb is egy-egy fejezet. Arra figyelj, hogy amikor videós feladatok lesznek nézd végig őket, szinte mindig ott van a lényeg, a vizsgán szintén így lesz
2023. okt. 16. 17:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Neked mennyi idő alatt sikerült?
2023. okt. 16. 19:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt hiszem kb. 12 óra volt, majd pár órát még eltöltöttem avval a végén, hogy újranézegettem bizonyos részeket. Szerintem amúgy én sem siettem el, ráérősen olvasgattam. Én úgy voltam vele, hogy megpróbálok mindent megérteni, értelmezni, nem sietek, viszont ha valami tényleg annyira nem megy a fejemben, akkor majd a végén szánok még rá időt, nem fogok vele órákon át szenvedni, hanem majd a végén is átnézem azokat.
2023. okt. 16. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!