Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Veszélybe kerülhet a B kategór...

Veszélybe kerülhet a B kategóriás jogosítványom, ha nem tudom megcsinálni az elkezdett A1(b) kategóriát?

Figyelt kérdés

Eddig 3x buktam, fel fogom adni

Jóvő májusban jár le a 2 év a kezdéstől és akkor vége

2023. okt. 11. 12:23
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem.
2023. okt. 11. 13:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem, ahogy az olvasójegyed sem.
2023. okt. 11. 14:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem. Bár remélem, nem az elméleten buksz meg ennyiszer!
2023. okt. 11. 22:21
 4/9 A kérdező kommentje:

Gyakorlati vizsga teszem hozzá

Az elmélet nudli volt

A gyakorlat esélytelen számomra

2023. okt. 11. 22:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát, az tény, hogy ha komolyan gondolod a motorozást, akkor normális oktatásra kell menni, és nem meglepődni, hogy normális helyen vizsgázni sem engednek, ha meg tudnál bukni rajta. Nem játék.
2023. okt. 11. 22:57
 6/9 A kérdező kommentje:

5#

Elég gyérek a lehetöségek, még pesten is. Mindössze egyetlen iskolát találtam, azt is jó messze tőlem aminél van automata váltós kismotor

Volt oktatás, de a forgalmi résznél mindig elvérzek, pesten esélyem sincs

Ezért merült fel hogy nem e veszik el a b-s jogsit ha megbukok. Azt hogy az hogy sikerült ne is kérdezzétek, ott sikerült megfelelő vizsgabiztost kifogni valahogy, megfelelö oktatóval. Itt nem tudok

2023. okt. 11. 23:08
 7/9 A kérdező kommentje:

Amúgy budán vizsgáztam nem pesten

De oly mindegy. Amint a fövárosban megyek, végem van

2023. okt. 11. 23:09
 8/9 anonim ***** válasza:

#6 Ez nem Pest kérdése. Rutinvizsgán szoktak elvérezni a motorosok, mert sz*r az oktatás. Ha van B jogsid, akkor amúgy is simának kéne lennie a forgalminak. Ahogy látom, csak démonizálod magadban Budapestet, amikor ott is ugyanúgy kell közlekedni, mint bárhol máshol.

Menj el a 10. kerületbe a Safety-Hungaryhez. Tudom, a világ végén van tömegközlekedéssel, de ott megtanítanak motort kezelni, és nem lesznek ilyen rossz élményeid, hogy hányszor buksz, mert el sem engednek vizsgára, amíg nem látnak felkészültnek.

2023. okt. 11. 23:19
 9/9 A kérdező kommentje:

7#

Nem tudom miért ne démonizálhatnám?

Alapvetően velem van baj, mert hiába tettem le a B-t (némi könnyítés is volt benne), hiába gyakoroltam sokat oktatómmal (több tucat 30+ órám van már benne) és magam is gyakoroltam néha Budapesten robogóval.

De bekerülök abba a dzsungelbe és végem! Hibát hibára halmozok

Pénzkidobás volt elkezdenem, nem gondoltam volna

2023. okt. 12. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!