Veszélybe kerülhet a B kategóriás jogosítványom, ha nem tudom megcsinálni az elkezdett A1(b) kategóriát?
Eddig 3x buktam, fel fogom adni
Jóvő májusban jár le a 2 év a kezdéstől és akkor vége
Gyakorlati vizsga teszem hozzá
Az elmélet nudli volt
A gyakorlat esélytelen számomra
5#
Elég gyérek a lehetöségek, még pesten is. Mindössze egyetlen iskolát találtam, azt is jó messze tőlem aminél van automata váltós kismotor
Volt oktatás, de a forgalmi résznél mindig elvérzek, pesten esélyem sincs
Ezért merült fel hogy nem e veszik el a b-s jogsit ha megbukok. Azt hogy az hogy sikerült ne is kérdezzétek, ott sikerült megfelelő vizsgabiztost kifogni valahogy, megfelelö oktatóval. Itt nem tudok
Amúgy budán vizsgáztam nem pesten
De oly mindegy. Amint a fövárosban megyek, végem van
#6 Ez nem Pest kérdése. Rutinvizsgán szoktak elvérezni a motorosok, mert sz*r az oktatás. Ha van B jogsid, akkor amúgy is simának kéne lennie a forgalminak. Ahogy látom, csak démonizálod magadban Budapestet, amikor ott is ugyanúgy kell közlekedni, mint bárhol máshol.
Menj el a 10. kerületbe a Safety-Hungaryhez. Tudom, a világ végén van tömegközlekedéssel, de ott megtanítanak motort kezelni, és nem lesznek ilyen rossz élményeid, hogy hányszor buksz, mert el sem engednek vizsgára, amíg nem látnak felkészültnek.
7#
Nem tudom miért ne démonizálhatnám?
Alapvetően velem van baj, mert hiába tettem le a B-t (némi könnyítés is volt benne), hiába gyakoroltam sokat oktatómmal (több tucat 30+ órám van már benne) és magam is gyakoroltam néha Budapesten robogóval.
De bekerülök abba a dzsungelbe és végem! Hibát hibára halmozok
Pénzkidobás volt elkezdenem, nem gondoltam volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!