Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Behúzott kézifékkel tettem...

Behúzott kézifékkel tettem meg kb 2-3 km. Okozhattam kárt?

Figyelt kérdés
Kezdő jogsis vagyok, tudom nincs mentség. Megtanultam most egy életre. Mikor kiszálltam égett szagott éreztem. Nagyon megvagyok ijedve hogy komolyabb, észrevehető kárt okoztam, mivel édesapám autója. Köszönöm a segítséget

2023. okt. 15. 11:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én sem értem, annyit éreztem mintha nem nagyon pörögne a motor, vagyis nem gyorsulna. De ettől függetlenül le sem fulladtam.
2023. okt. 15. 12:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem, ennyit ki kell hogy bírjon.
2023. okt. 15. 13:26
 13/14 anonim ***** válasza:
57%

Ugyan, hóban-jégben én simán mentem kézifékkel véletlenül. És azoknak mondom, akik szerint rossz a kézifék, hogy alig használt, páréves autóval is simán kiállok a garázsból behúzott kézifékkel.

Kérdező, ne aggódj, ezt most megtanultad, hiába világít a műszerfalon, manapság már annyi hülyeség van a műszerfalakon, hogy simán nem veszi észre az ember. Én sem veszem észre, mert az Alföldön ugye csak akkor használom a kéziféket, ha járó motornál akarok kiszállni az autóból, egyébként dísznek van.

2023. okt. 18. 14:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Eddig mit nem értettél a válaszokból???
2023. okt. 19. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!