Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Behúzott kézifékkel tettem...

Behúzott kézifékkel tettem meg kb 2-3 km. Okozhattam kárt?

Figyelt kérdés
Kezdő jogsis vagyok, tudom nincs mentség. Megtanultam most egy életre. Mikor kiszálltam égett szagott éreztem. Nagyon megvagyok ijedve hogy komolyabb, észrevehető kárt okoztam, mivel édesapám autója. Köszönöm a segítséget

2023. okt. 15. 11:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, ennyit ki kéne bírnia.
2023. okt. 15. 11:37
 2/14 anonim ***** válasza:
Annyira nagy nem leget ,ez jobb mint hűtővíz nélkül vagy csekély olajszinttel . A kijelzőn az ikonja nem világitott ?
2023. okt. 15. 11:39
 3/14 A kérdező kommentje:
De, biztosan világított, sajnos figyelmetlen voltam és csak 2-3km megtétele után vettem észre. 50nél nem mentem gyorsabban. 3as-4esbe.
2023. okt. 15. 11:44
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Eleve rossz állapotban lehetett a kéziféked, ha fel sem tűnt. Hacsak nem bivalyerős hátsókerekes autód van.
2023. okt. 15. 11:51
 5/14 anonim ***** válasza:
27%
vótmá
2023. okt. 15. 11:51
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem nagyon gyorsult, utolag fejemhez is csaptam hogy nem realizáltam rögtön mi volt a baj. Nem nagyon merem elmondani apumnak, félti az autót, természetesen ha tényleg okozhattam kárt elmondom. Ezért köszönném meg a véleményeket. Sajnos nem tudok első vagy hátsó kerék meghajtású
2023. okt. 15. 11:56
 7/14 A kérdező kommentje:
Az előbb jött haza édesapám, autóval volt. Nem tűnt fel neki semmi. Remélem ez azt jelenti nem okoztam kárt
2023. okt. 15. 12:03
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz semmi, nyugodj meg.

Annyit mondhatsz neki, hogy nem nagyon fog a kézifék érdemes lenne megnézetni.

2023. okt. 15. 12:08
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2023. okt. 15. 12:10
 10/14 anonim ***** válasza:

Azt nem értem, hogy tudtál egyáltalán elindulni. Nálam előbb fullad le a motor, ha be van hízva a kézifék, minthogy el tudna indulni az autó. Pedig nyomatékból nincs hiány.

Ha már megtörtént, mindegy. A fékbetétek, féktárcsa (vagy dob?) állapotát szemrevételezném. Ha nem látsz semmi extrém kopást és amúgy fog a kézifék is, akkor valószínűleg nagy gond nincs.

2023. okt. 15. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!