Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen A2 motort vegyek?

Milyen A2 motort vegyek?

Figyelt kérdés
Gondoltam, hogy veszek egy yamaha mt-03at, vagy valami hondát, pl cb500f, néztem az mt-07-et is (35 Kw) de az már egy kicsit drága, annyit nem adnék most egy motorért ha nem muszáj.
2023. okt. 12. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne is haragudj, de ez elég buta kérdés! Motorválasztás részben anyagi részben pedig érzelmi döntés, és nem nekünk kell megmondani, hogy mit vegyél, hanem neked kell eldönteni, hogy melyik tetszik, és van-e rá kereted. Most valaki beírná, hogy vegyél choppert, te meg egy hét után írnád, hogy megvettem, de utálom, minek javasoltátok?! Ez nem így megy.

Tudom nem egyszerű döntés, én is sokat csapongtam, elsőre ER6, majd CBF600F, mert csak legyen némi szélvédelem, aztán a végén túraendúró vonalon egy DL650-es Vstrom lett.

2023. okt. 12. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Mennyit szánnál motorra? Használt motort vennél?
2023. okt. 12. 19:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Feketét, az a legmenőbb.
2023. okt. 12. 19:46
 4/5 Szolovjov ***** válasza:
Etz 250. 800 ezer körül már adnak jókat:)
2023. okt. 15. 21:05
 5/5 A kérdező kommentje:
etz napi használatra? XD
2023. okt. 20. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!