Milyen 50ccm motort vegyek elsőnek?
Szeretnék venni egy kis motort ha meglesz a jogsim, szóval tapasztalatokra lennék kíváncsi.
A robogók nem igazán jönnek be, inkább a Simson s51 és néhány Pannónia formaterve tetszik igazán. A keretem 500.000Ft, ezért nyilván a Simsonon töröm a fejem (arról azt is tudom hogy könnyen szét lehet szerelni, én pedig eleve kicsit át szeretném majd festeni).
Nem lenne napi használatban, suliba/munkába járósnak használnám a jóidőben, meg hétvégén túrázgatnék vele a közelben.
Nem igazán ismerem a márkákat, szóval milyen motorokat javasoltok nekem?
Ennyi pénzből már olyan motort veszel, ami fényévekre van a Simsontól.
Enduro és SM: Yamaha DT, Aprilia RX, CPI Sm, Rieju RR50 és MRX, Derbi Senda
Sport: Aprilia RS, Yamaha TZR, Rieju RS1 és RS2, Derbi GPR, Cagiva Prima
Köszönöm a válaszokat, a Simson ezek szerint felejtős (pedig nem lenne rossz gép játszósnak de most hogy felment az ára egyáltalán nem megérős).
Nézegetem az írt típusokat, a Sport forma lesz szerintem az én világom ebből a kettőből, gondolom ilyen klasszikus “vintage” formákat már nem igen lehet találni ebből a keretből ami 50-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!