Milyen motort vegyek?
Figyelt kérdés
Motorvásárlás előtt állok.
A keretem rá kb. 450000Ft. Mindenképpen terepmotort vásárolnék, endurokrossz, vagy supermoto. 50 köbcentin gondolkodtam, amit később 90-es hengerszettel bővítenék. Önindítót is szeretnék rá (ha lehetséges), de nem tudom hogy am6-os blokkra lehet-e önindítót rakni. A generic triggeren gondolkodtam, osztrák márka, magyarba nem sokat láttam. De mivel Ausztriában dolgozom innen be tudnám hozni, annyi a bökkenő hogy nem túl sok jót hallottam a generic triggerről. De ha jól tudom van belőle am6-os blokkal rendelkező is.
Válaszokat, véleményeket előre köszönöm.
2023. jún. 28. 22:03
2/4 anonim válasza:
Ha 50es kell mindenképp am6 vagy d50b blokkosat vegyél. Ezek pl derbi aprilia rieju motorhispania stb. A generic és a cpi kínaiak és a blokkjuk is másolat ezért egy két dolog nem is egyezik az eredeti olasz am6-al. Mindkét blokkból találsz önindítósat, de enduro/sm motorokon nem szokott lenni és blokkfeleket kell cserélni ha akarsz rá. Szerintem felesleges is.
3/4 A kérdező kommentje:
KSR motorokban milyen motor található?
2023. jún. 29. 17:24
4/4 anonim válasza:
Ránézésre a KSR csak egy átmaricázott generic
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!