Volt màr olyan hogy nem tudtatok megszabadulni autótól?
Figyelt kérdés
Jelenleg abban a helyzetben vagyok, hogy van egy autóm amire jó pár száz ezer forintot kellene költeni, de én nem szeretnék erre a kocsira. ebből az autóból a jó és megkímélt àllapotúak 1.2 millió körül mennek, a kicsit foglalkozósabbak de jók, 800-900. az enyémen jelenleg első futómű felújîtás, motortartó bak csere, kell rà egy első és hátsó lökhárító mert meg van nyomva, a csomagtartó nyitógombja elromlott csak belülről lehet nyitni, a klímaventilátor zörög és tölteni kell a klímàt, külsőre meg belsőre ezeket leszámîtva korának megfelelő. motorikusan jó, mert motorcsere volt benne és vettek bele egy jó blokkot, de kb minden más most jön rajta ki, és mondta a szerelő, hogy làtszik rajta hogy minden csak akkor lett cserélve amikor màr nagyon muszáj volt. és nyilvàn én szoptam meg vele, mert működött egy hónapig nàlam, aztán teljesen szétmentek a bakok, és így nem tudom hasznàlni, de költeni nem akarok rá. ha ezt îgy minden leîrom, mennyiért van esélyem eladni? az a baj, hogy 2-300 ezer forintért egyszerűen nincs szívem eladni, mert az kb anyagi csőd, de nem tudom hogy ennél többet kaphatok e érte2023. okt. 7. 04:11
11/13 anonim válasza:
Ezt így rakd fel 600 ezerért, jó képekkel, hibák leírásával, alkuval el fogják vinni ha egy felkapott típusról van szó. A lényeg, hogy működőképes legyen.
12/13 anonim válasza:
Igen, ez az a tipikus lelakott hulladék, amit mindegy mennyiért hirdetsz, normális ember el sem megy megnézni. Mert amit felsoroltál az is majdnem annyiba kerül, mint egy ugyanolyan épkézláb állapotú autó. Másrészt senki nem akar még ezer más sz/rt a nyakába venni, mert amit ennyire lelaknak, annak lesz ezer más baja, nyugodj bele. Arról nem is beszélve, ogy motorcserés, ütött kopott. De hirdesd meg 4-500k-ért, hátha...
13/13 anonim válasza:
Kérdező! Add el! Vásárlóréteget hadd ne részletezzem..., akik ebben az árkategóriában keresgélnek...
Üzembentartói, felének a fele, 2 nap után visszaállítanak 6-an, csináljuk vissza az egészet! Nem íratják át és megcsinálják vele a balhét! Éjjel kisgatyában, bilincsben lehet ülni a kapitányságon. Lehet bizonygatni én már eladtam. Jönnek sorra a büntetések, parkolás, útdíj.
Ezek miatt adtam le a bontóba! 15Ft/kg vagy semmi. 1 gonddal kevesebb és nyugodtan alszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!