Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volt màr olyan hogy nem...

Volt màr olyan hogy nem tudtatok megszabadulni autótól?

Figyelt kérdés
Jelenleg abban a helyzetben vagyok, hogy van egy autóm amire jó pár száz ezer forintot kellene költeni, de én nem szeretnék erre a kocsira. ebből az autóból a jó és megkímélt àllapotúak 1.2 millió körül mennek, a kicsit foglalkozósabbak de jók, 800-900. az enyémen jelenleg első futómű felújîtás, motortartó bak csere, kell rà egy első és hátsó lökhárító mert meg van nyomva, a csomagtartó nyitógombja elromlott csak belülről lehet nyitni, a klímaventilátor zörög és tölteni kell a klímàt, külsőre meg belsőre ezeket leszámîtva korának megfelelő. motorikusan jó, mert motorcsere volt benne és vettek bele egy jó blokkot, de kb minden más most jön rajta ki, és mondta a szerelő, hogy làtszik rajta hogy minden csak akkor lett cserélve amikor màr nagyon muszáj volt. és nyilvàn én szoptam meg vele, mert működött egy hónapig nàlam, aztán teljesen szétmentek a bakok, és így nem tudom hasznàlni, de költeni nem akarok rá. ha ezt îgy minden leîrom, mennyiért van esélyem eladni? az a baj, hogy 2-300 ezer forintért egyszerűen nincs szívem eladni, mert az kb anyagi csőd, de nem tudom hogy ennél többet kaphatok e érte
2023. okt. 7. 04:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Milyen márka/típus?
2023. okt. 7. 07:44
 2/13 anonim ***** válasza:
De most mi a kérdés?! Van kb egy roncsod, de te sok pénzt akarsz érte eladásnál. Ez így nem fog működni. Ha másikra vágysz, nem akarsz ezzel foglalkozni, inkább örülj, hogy nem a bontóban kell hagynod, hanem valami zsebpénz legalább visszajön belőle! A következőre legalább a téli kerék garnitúra már megvan az árából.
2023. okt. 7. 08:05
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Nem "szeretnél" tehát futja rá. Akkor miért vettél egy ennyire lefingott darabot? Ez már sz@r volt amikor vetted is. Nem egy hónap alatt lesz menthetetlen egy autó. Ha így adod el akkor bukni fogsz, valami "Szia Uram" elviszi azt le éli végleg.
2023. okt. 7. 09:09
 4/13 anonim ***** válasza:
Az autó már csak ilyen. Nem traktor, hogy pénzt termeljen. eljön az a bizonyos idő akkor el kell engedni. Bontó a legtisztább üzlet ebben az esetben.
2023. okt. 7. 09:13
 5/13 anonim ***** válasza:
A saját autóját mindenki jobbnak látja a többinél. El kell fogadni, hogy ez egy roncs, amit nem lehet eladni. Vagy költesz rá és buksz rajta vagy leadod a bontóban, mert gondolom az udvaron nézegetni nem akarod. Eladni még megjavítva is nehéz lesz, ezt előre mondom.
2023. okt. 7. 12:35
 6/13 krwkco ***** válasza:

"van egy autóm amire jó pár száz ezer forintot kellene költeni, de én nem szeretnék erre a kocsira."

Szerintem írd le a felsorolt hibákat a hirdetésben és kérj annyit, mint a működőképes kínálat alja, minusz az alkatrészek ára. Hátha akad valaki, akinek szüksége van egy ilyen autóra és maga is meg tudja szerelni. Azután vagy megtartja, vagy eladja működőképesen.

Attól, hogy rosszak a motortartóbakok, még a motort be lehet indítani, sőt menni is lehet vele. Ki lehet próbálni.

2023. okt. 7. 12:50
 7/13 A kérdező kommentje:
4-es azért àlljon màr meg a menet szerintem, mert a egy dolog hogy kb 300-350 ezer érketkben kell hozzá alkatrészt venni, de túlzásnak érzem leadni bontóba hogy 2 forintot ne kapjak érte. 3-as nem értem neked meg miért kell magyarázkodni, de eléggè megszîvtam az első autómmal, és az is egy feneketlen kút volt kb amibe csak öltem a pénzt. és elcseréltem erre, ez jónak tűnt akkor, vezetés közben semmit nem produkàlt azokból amit most, persze 1 hónapig. aztán előjőttek a dolgok. nincs mit szépíteni rajta, àtbasztak, és ráadásul ismerős. és biztos nem fogok egy 20 éves autón kb mindent kicserélni a motron kîvül, mert rohadtul nem éri meg, és nem egy olyan autó amire megéri rákölteni azt a pénzt mert pl 5-10 év múlva olyan sokat érne
2023. okt. 7. 14:09
 8/13 anonim ***** válasza:

A vásárlót nem érdekli, hogy számodra feneketlen kút volt az autó. Téged sem érdekelne, hogy az előző tulaj mennyit költött az autóra. Adtam el jó állapotban lévő, közel 20 éves Lada-t, miután az öregem meghalt. 3 évig hirdettem, hogy valaki elvigye potom 80 ezer Ft.-ért (eredetileg 600 ezerért hirdettem). Nem tudom milyen autód van, de erősen kétlem, hogy 20 éves, törött előéletű autó bárkinek is kellene. Ha meg ráköltesz bármennyit is, azt senki nem fogja neked kifizetni és mivel törött volt, ezért kutya sem fog ránézni, így lényegében kifulladásig fogod hirdetni és közben fizeted rá a kötelezőket vagy nézegeted az udvarban ahogyan rohad el hónapról-hónapra. Végeredményben csak azt érted el vele, hogy még lejjebb ástál a feneketlen kutadban.

Ezt kell átgondolni és helyesen dönteni.

2023. okt. 7. 14:23
 9/13 A kérdező kommentje:
a törött azért nem olyan vészes, mert nem gyűrődött rajta sem a motor tér sem semmi, csak megvan nyomódva a lökhàrîtó
2023. okt. 7. 14:32
 10/13 mindentudó99 ***** válasza:
Nem értem mi a bajod. Azt írod 300 ból rendbe lehet tenni. Ha így akarod eladni többet buksz rajta mint ha kifizeted a javíttatást. Akkor miért nem csináltatod meg? Eladod buksz rajta aztán megint veszel egy roncsot és kezdödik előről. 600-800 ezres kocsiktól nem kell csodát várni. Mindel foglalkozni kell. A következő kocsid se lesz jobb. Kb két milláért kell autót venni. Annyiért egy jobbat is kifoghatsz jó eséllyel. Én is annyiért vettem januárban lesz 4. éve. Semmi gondja nem volt ezidö alatt. Drágábbra nekem nem tellett ezt is elég volt kifizetni. Ha ennyiért nem tudsz venni msrad a kompromisszum. Olcsó de rendbe kell lenni.
2023. okt. 7. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!