Volt valakinek folyton visszatérő péniszgombája? S ha igen, hogy tudott megszabadulni tőle?
45 éves, full monogám ffi vagyok. Kb. egy éve,
a nejemnél volt egy csúnya hüvelygombás fertőzés,
ami rám is átragadt. Akkor mindkettőnket kikezeltek tablettákkal illetve helyileg.
A nejemnén azóta sem volt probléma, egy két kisebb folyást leszámítva,
viszont nálam "bekopog",kb. 3 havonta.
Mindent átolvastam a neten, minden higiénés dolgot betartok,
de akkor is, időnként szex után beüt, még orális szex után is.
Akkor megint tabletta, kenőcs stb.A doki széttárja a kezét, hogy ennyit tud tenni!
Ezek a gombaölő tabletták, meg piszok drágák....
/Most is Fluco-Hexal-t szedek, Pimafucurt kenőccsel kenegetem/
Már kiborít a dolog! Sosem szabadulok ettől az átoktól?
Ha valakinek volt hasonló problémája, kérem segítsen, hogy szabadult meg tőle!
/cukorbetegség kizárva, ellenőriztettem.
Ui:
Kérem a "vágd le, kend be szurokkal, ringyó az asszony" stb. poénokat mellőzzétek légyszi!
Szex után is mosd meg jól, és kend be enyhe gombaölő krémmel. Tartsd mindig szárazon!
Keverhetsz magadnak teafa olajból is krémet, ezzel megelőzheted az újabb fertőzést.
1.
Igen, voltam többször. Kenetet ugyan nem vettek, de semmi más elváltozást nem talált a doki, semmi váladék stb. Azt mondta: gomba, és ellátott tanácsokkal gyógyszerrel!
2.
Igen szoktam használni a Betadint kenőcs és hígított oldattal való öblítésre is... Köszönöm szépen a tanácsot!
Igen, így szoktam eljárni, ahogy írod. Szex után megmosom, megszárítom, bekenem!
De mondasz valamit, mert már megfigyeltem, hogy általában olyankor szokott előjönni, ha valamilyen objektív ok miatt elmarad ez a rögtöni, alapos tisztítás. /Pl egy hirtelen, reggeli aktus, ami után már rohanni is kell melózni, stb/
De ez az alap, hogy minden fürdés után /intim mosakodót használok/ megszárítom.. laza alsót hordok, csak pamutot, kerülöm a műszálas cuccokat..
Már arra is gondoltam, hogy túlzásba viszem, és ezzel gyengítem a természetes ellenálló képességét a nyálkahártyának. Valószínűnek tartom, hogy a párom hüvelyflórája egyensúlyban van, de az én immunitásommal gondok vannak. Nem tudom!
De köszönöm a válaszod, erre jobban oda fogok figyelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!