Egy vadonatúj autó fenntartási költsége az nagyobb mint mondjuk egy 20 éves autóé?
Pl. egy teljesen új, 2024-es Volkswagen golf (Nyílván nem R, hanem hasonló teljesítményű) fenntartási költsége nagyobb lesz mint egy 2004-es Golfé?
Ha igen, ennek milyen okai vannak, mik miatt?
Érdekelt voltam anno a barikád mindkét oldalán, ugyanis évekig dolgozta garanciális szervízben, emellett voltam új autó tulajdonosa is.
Ki merem jelenteni, hogy szinte semmi értelme nincs a kötelező szervizeknek.
(arról pedig ne is beszéljünk, hogy sehol nem ingyenes)🤨
Én még egy ingnek se nagyon örülök, ha olyat kapok, ami nem tetszik, vagy nem kényelmes. Pl. mert nincs vagy nem akkora/olyan zseb van rajta, ami nekem kényelmes, de a másik meg ezt nem tudja, nem nézi, csak a színét, fazonját.
Egy autónál irtó sok tényező képbe jöhet és aki már 20+ éve használ egy autót, annak egy új, több dologban másmilyen autó nagyon sok szempontból lehet kellemetlen.
Szerintem semmi esetre se csak úgy vedd meg és add oda. Adj neki egy Machboxot kisautót jelképesen, mondd el, hogy ez azt jelenti, hogy kap egy autót tőled, de szerintem inkább együtt válasszátok ki, hogy mi legyen az. Az ilyen meglepetés nem mindenkinél egyformán jól sül el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!