Hány ezer kilóméterig szabad venni használt diesel-es audit venni, ha karban volt tartva?
Totalcar.hu oldalon olvastam egy Volvóról, amit az emberke kereskedésben vett és jól megszívta vele.
A lényeg az, hogy felhívta a Volvo hazai képviseletét és ott alvázszám alapján megmondták neki, hogy az autóban nem nyolvan akárhány kilométer van, hanem annak háromszorosa az ő adataik szerint.
Szóval lehet, hogy az Audinál is utána lehet ilyennek járni.
Különben én májusban adtam el az autóm, elég sok kilométerrel és egy taxis haverom mondta még előtte, hogy 120-ért hoz nekem új szervizkönyvet és "kellemesíti" az órát... Ezt csak azért írom, mert látod nekem, mint magánszemélynek ennyibe fájt volna, akkor mi egy autókereskedésnek? :( 5 perc jóárasítani, fiatalítani.
Szia!
Szerintem el is felejtheted azt a 193 ezret!Tegyél elé egy kettest, akkor máris 293 lesz de azt is meg lehet kérdőjelezni!Női tulaj?Szinte mindegyik, megkímélt, szervizelt, női , vagy orvos tulajé volt....A dízeleket azért vesszük, mert sokat megyünk.Ez tény.Persze akadhat kivétel is, de nekem 390 van egy 2000 évi dízelemben, haveromnak szintén.De legyen szerencséd!Alkudj bátran, mert nem nagyon mennek az autók!
Ez a kilóméter még reális is lehet.
bár kevéske egy kicsit.
Csak viszonyítási alapnak írom, mindenki azt vesz ki belőle amit akar, az enyém 2002 év végi, és most tekerés nélkül van benne 220000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!