9-de jelen esetben szerintem az autó jó,nincs semmi baja. Egyszerűen csak a felhasználó agyilagzokni és járatni akarja még dolgozik. Persze nem fogja mert kamu kérdés ez is hiszen ezzel a szakmával nincs annyi kidobni való pénze senkinek. Ha lenne akkor nem járatná hanem megcsináltatná hogy le merje állítani.
2023. szept. 27. 10:58
12/23 anonim válasza:
Miért fullad le?
Miért nem állítod le, amíg dolgozol?
2023. szept. 27. 11:10
13/23 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de te vagy az agyilag zokni! Mint montam ezer oka lehet annak, hogy a motort ne állítsuk le. Én is jártam már úgy a tetejében szinte vadi új kocsival, hogy az önindítója megadta magát, mikor Görögben voltunk. Igaz, az út vége előtti utolsó napon történt. Bizony, hazafelé sehol nem állítottuk le, hogy ne kelljen tologatni. Aztán a fogyasztásban sem volt ez egyáltalán dráma. Aztán a valamire való szerelelőkhöz sem lehet egyik pillantról a másikra bejutni, hiába akarná az ember azonnal vinni a szereleőhöz. Munkás kocsit pedig van, mikor nélkülözni nagyon nehéz. Szóval nem kéne annyira okoskodnod!
2023. szept. 27. 11:15
14/23 anonim válasza:
Inkább az okra koncentrálj, hogy ne kelljen 8-9 órát járatni teljesen fölöslegesen. Egyébként ha jó a motor, alapjáraton elketyeg.
2023. szept. 27. 11:20
15/23 anonim válasza:
Jakutföldön, mínusz ötven fokban persze hogy nem állítják le a nyugati autókat sem, mert hidegen már nem indul..de így vannak ezzel Alaszkában is, amikor az AN 2-es postagépet is járatni kell , pedig csak mínusz harminc van..
De itt járatni a motort, amíg dolgozik? na neeee...
2023. szept. 27. 12:01
16/23 dirtboy válasza:
13 Nem tudom olvastad e hogy dolgozik s azért nem akarja leállítani. Hogy jön ide nyaralás mikor nyilvánvalóan nem erről az extrém esetről van szó mint ami nálad volt. Semmiféle hibát nem említett meg hogy különösebb oka lenne annak hogy folyamatosan járatni akarja.
2023. szept. 27. 12:10
17/23 anonim válasza:
13: erre az esetre vannak biztosítások, mint mondjuk a német ADAC, de szinte minden biztosítónak van ilyen opciója.
Csak hát ugye nem kéne fillérbaxónak lenni.
"Szóval nem kéne annyira okoskodnod!"
2023. szept. 27. 12:32
18/23 anonim válasza:
Az 1,5-ös motort nem lehet életben tartani míg melózol. Csak az 1,3-t lehet.
2023. szept. 27. 12:41
19/23 anonim válasza:
Hát, igen az nagyon fontos részlet, hogy 1,5-ös benzines motor.
Az, hogy mitől fullad le és miért kéne életben tartani az huszadrangú.
Esetleg még leírhatnád, hogy hány szelepes a motor és hogy elektromos-e az ablakemelő, ezek még sokat segítenének a válaszadásban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!