Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért baj ha valaki egy szép...

Miért baj ha valaki egy szép autóval úgy áll meg, hogy kevesebb eséllyel nyissa rá az ajtót egy frusztrált suzukis vagy egy gyerekes család nem törődőm szülőkkel?

Figyelt kérdés

Főleg amikor adott egy bevásárló központ ahol van rengeteg hely, tehát nem elfoglalja más elől aki nem tud megállni csak szimplán úgy áll meg 2 helyre, hogy ne álljanak közvetlenül mellé remélhetőleg. Főleg, hogy a felfestések ha már 2 széles autó áll egymás mellett egyből figyelni kell ajtó nyitásnál is.

Na most sokan letojják, kicseszik az ajtót a pár százezres bontószökevényükben és letojják, hogy nekicseszik az ajtót a másiknak amin a fényezés többe fog kerülni mint az ő autójok értéke na meg onnantól az értékét is rontja az autónak, hogy nem gyári a festés..

De szerintem ha valakinek csak 1-2 milliós autója van amire vigyáz, azt is zavarja ha valami hülye neki nyitja az ajtót vagy neki meghúzza..

Akkor miért baj amikor valaki egy prémium autóval ami nagy is, nem úgy áll meg mint valaki a suzuki swiftjével?

Nyilván itt nem arról beszélek aki megáll a rokkantparkolóban keresztben és a többi, mert az szerintem is rossz.

2023. szept. 22. 18:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően azért, mert mások elől veszed el a (jó) helyet. Ha a félig üres parkolónak kiállsz a végébe, akkor persze kutyát nem zavarsz.
2023. szept. 22. 18:31
 2/10 A kérdező kommentje:

Rendszeresen direkt távol állok meg és akkor is rám parkolnak..

Előző autómra úgy nyitották rá az ajtót, hogy a parkoló végében álltam ahol jobbról-balról volt mellettem legalább 5-5 szabad hely.. bár ilyenkor már nem tudom, hogy szándékos e dolog vagy csak ennyire nem foglalkozik semmivel pár ember.

2023. szept. 22. 18:34
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Ha valaki KÉT helyre áll a parkolóban, akkor a legtöbb embernek az jot eszébe, hogy az illetö bunkó, vagy nem tudja, hol az autója és EZÉRT állnak rá!
2023. szept. 22. 18:46
 4/10 anonim ***** válasza:
3%
Nekem 55 darab szép autóm van. Bebebe!
2023. szept. 22. 18:51
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk ki, azért állsz két helyre, mert nem vagy képes bemanőverezni a nagy dögödet egy helyre. Érdekes, már mindenfélét kitaláltak a motorosokra, hogy véletlenül se foglaljanak autóktól parkolóhelyet, de a nagy autóval közlekedők egyből két helyet akarnak. Menj el Nyugat-Európába, nézd meg, ott mennyivel kisebb helyeken kell megállni az akármekkora autóval. Aztán nyivákolj, hogy rád nyitják az ajtót. Érdekes, nekem így még soha nem karcolták meg egy autómat sem, és én sem senkiét. Pedig nem vagyok egy nádszálvékony ember.
2023. szept. 22. 19:10
 6/10 anonim ***** válasza:
89%

Az ilyeneken elhet végül jókat röhögni, mikor töltik fel FB csoportokba ahogy körbepakolják őket bevásárlókocsikkal, vagy öntenek rájuk pár üveg lekvárt.

Akinek olcsó kocsija van vajon nem fél, hogy meghúzzák? De valószínű az se szeretné, csak épp ettől még tudja, hogy nem feltétlen kell bunkónak lennie... Aki meg annyira parázik a drága autójával, az tartsa otthon a garázsban 10 réted buborékfólia alatt, és ne vigye ki az utcára, hátha kap egy kőfelverődést a szélvédő, vagy a nap nekiáll kikezdeni a fényezést.

2023. szept. 22. 23:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem csak a "bontószökevényesek" ba_sszák rá az ajtót a másikra. Én olyat is láttam már aki beparkolt paraszt módon, aztán ő maga ba_szta rá az ajtót a másikra, akkor hogy van ez?
2023. szept. 23. 02:23
 8/10 anonim ***** válasza:
93%

Ez a dolog onnan indul, ha az atlag magyarnak ossze torik az autojat, kb. 50 %-os vagyonvesztest jelent neki.

Hiaba allsz te ketto helyre, melled fognak parkolni szuken es nagyobb lesz az eselye, hogy karcolas lesz.

Olyan autoval jarj varosban, amit nem sajnalsz.

A szep autot meg tartsd vitrinben!

2023. szept. 23. 02:35
 9/10 Koaxk Ábel ***** válasza:
100%

Én ezt úgy védem ki, hogy nem törik le a lábam, ha a parkoló szinte legvégébe parkolok 1 helyre (nem 2-re) ami tök üres és sétálok 1-2 perccel többet!

Ettől függetlenül magic, de valamiért sokszor még így is körbe parkolnak mire végzek, mikor mondjuk a fél parkoló üres és teljesen indokolatlan, más mellé állni. Ennek a logikáját még nem sikerült megérteni.

Bár apám is olyan, hogy a legkisebb helyre képes betenni az autót, hogy a bejárat közelébe álljon, nem baj, hogy alig bír kiszállni.

Anyám meg haragszik rá (joggal), mert eleve nehezebben tud kiszállni a résnyire nyitott ajtón, meg hát nyilván már idősek, amúgy sem tud kipattanni a kocsiból.

2023. szept. 23. 08:34
 10/10 anonim ***** válasza:
68%

#9: ezt már én is megfigyeltem, vannak, akik félnek egyedül hagyni a kocsijukat, és csak akkor érzik jól magukat, ha szorosan másik mellé támasztották le.

Rendszeresen elállok a parkoló üres oldalára, és szinte mindig arra jövök ki, hogy kózvetlen mellém álltak, pedig továbbra is üres az egész sor

2023. szept. 24. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!