Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan fogadta a párotok,...

Hogyan fogadta a párotok, hogy autó plusz kiadást jelent a közös budgetben?

Figyelt kérdés

Autóvàsárlásba vágtuk a fejszénket 2,5 millió max kerettel. Vettünk egy autót 1,5 millió forintért.

Elmentünk, megnéztük az autót, a kupplung a végét jàrja, illetve valami meriti az aksit. Lealkudtam az árat 1,8-rol 1,5 millióra. Volt olajcsere, szürök cseréje, vezérlés, kerékör, téligumit vettem rá, most pedig a kupplung van cserefolyamatban.

2 napja autopályàrol lehajtva STOP felirat felvillant, csipogott az autó, de meg is szünt a hiba. Check engine lámpa nem ég. Engem bánt a dolog, csak tudnám mi a baja.

Mondtam az asszonynak, hogy lesz majd még egy szerviz, hátha valami nagyobb gond van. Minden más perfektül müködik.

Kiakadt, hogy mennyi pénzt locsolunk erre az autora, bezzeg más nem költ az autojára én meg szervizröl szervizre hordom, a pénz pedig fogy.

Ti hogyan beszélitek meg az ilyen dolgokat otthon? Nem az utolsó pénzünkön veszünk autót, viszont a 2,5 millióbol ez jön ki igy számunkra gazdaságosan.

2023. aug. 21. 23:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
57%
ugy hogy dragabb kocsit veszek
2023. aug. 21. 23:40
 2/17 A kérdező kommentje:

Opcio volt, viszont akkor nem lett volna keret a szervizre.

Hozzáteszem, hogy az autó futómüve, féke, kasznija, nagyon rendben van, gazdagon felszerelt, minden extra müködik.

2023. aug. 22. 00:03
 3/17 anonim ***** válasza:
59%
drágább kocsi + bevizsgáltatom előtte ofc
2023. aug. 22. 00:19
 4/17 anonim ***** válasza:
77%
Úgy hogy nincs csibe aki beleszólhatna az autóim büdzséibe :D :D
2023. aug. 22. 00:25
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt teljes átvizsgálás?
2023. aug. 22. 00:52
 6/17 krwkco ***** válasza:
100%

"Hogyan fogadta a párotok, hogy autó plusz kiadást jelent a közös budgetben?"

Nem foglalkozik vele. Annak idején megbeszéltük, hogy milyen autót veszünk. De a javíttatással én foglalkozom. "Ami kell, az kell" alapon.

2023. aug. 22. 01:11
 7/17 A kérdező kommentje:

Be lehet vizsgáltatni, ha akkor nem jelentkezik a gond akkor nincs mit megjavitani.

Az eslö nagyszerviznél a hibatároloban akaihoz köthetö hibák voltak, de mivel eladás elött cserélve lett egy újra, igy nem lényegesek. Törölve lettek.

A felvillanó és eltünö hiba az elsö nagyszerviz után jött böven a hétvègén. Az auto jön-megy, teszi a dolgát, csak volt egy pillanatnyis vészhiba. Ez a vásàrláskor nem volt làtható. Az asszony ezért is van kiakadva.

2023. aug. 22. 06:24
 8/17 anonim ***** válasza:
60%
Új autót vettünk, ott nincsenek váratlan költségek.
2023. aug. 22. 07:26
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Lesz még ott bőven kiadás, úgy hogy vagy hozzá szokik az asszony vagy eladod. AZ asszonyt !
2023. aug. 22. 07:28
 10/17 anonim ***** válasza:
53%
Azért valljuk be épeszű ember kiakad ha a párja elveri a pénzt egy fostalicskára.
2023. aug. 22. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!