Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan győzzem meg apámat,...

Hogyan győzzem meg apámat, hogy a biztonsági öv fontos?

Figyelt kérdés
Állítása szerint a biztonsági öv becsatolása több halált okoz, mert beragad az illető az autóba.

2023. jún. 12. 11:31
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ezeket bemutató videók a neten.
2023. jún. 12. 11:38
 2/34 anonim ***** válasza:
92%
Vannak biztonsági hevederek gyors vágására vásárolhato eszközök. Vegyél neki egyet és tartsátok olyan helyen ahol könnyen eléri vezetéskor. (Talán elfogadja.)
2023. jún. 12. 11:43
 3/34 anonim ***** válasza:
93%

Totál hülyeség, de úgyse tudod meggyőzni.

Egyébként ha nem köti be magát, akkor nagy eséllyel kirepül az autóból. Hogy miért képzeli azt, hogy több esélye van életben maradni, ha az aszfaltra csapódik, azt nem értem.

2023. jún. 12. 11:45
 4/34 anonim ***** válasza:
87%
Akinek ennyi esze van, az nem meggyőzhető észérvekkel.
2023. jún. 12. 12:06
 5/34 anonim ***** válasza:
84%
Az a probléma, hogy egyáltalán nem biztos, hogy kirepül az autóból, ugyanis a mai szélvédők már nem olyan gyengék, s kisebb az esélye, hogy egész testével átmegy rajta nagy ütközésnél, annak viszont nagyobb, hogy az agyveleje fog belül lecsorogni rajta.
2023. jún. 12. 12:20
 6/34 anonim ***** válasza:
23%

Nem tudom, milyen autója van apukádnak, de a kocsik biztonsági rendszere figyelmeztető hangjelzést ad, ha nem kapcsoljuk be az övet. El nem tudom képzelni, hogy valaki ezt a sipítozást/kolompolást képes egész úton elviselni.

N

2023. jún. 12. 12:28
 7/34 anonim ***** válasza:
70%

6-ra:

Nekem Toyota Corollám van. Valóban ad hangjelzést, valóban idegesítő. De 1 perc normál sípolás + 3 perc magasabb hangú sípolás után abbahagyja. Tehát ha valaki kibírja az első 4 percet, akkor, amíg le nem állítja a motort, nem kell hallgatnia.

2023. jún. 12. 12:42
 8/34 anonim ***** válasza:
69%

Vezetéstechnikai oktatót megkérni, hogy magyarázza ekl neki. Amit az 1# mond, az is jó.

Vagy pl.: a SAAB-Volvo technikai fejlesztéseit bemutatni neki korról korra. (pl.: ostorcsapásos sérülés elleni védekezés).

2023. jún. 12. 12:51
 9/34 anonim ***** válasza:
80%

Azt a szerelővel ki lehet kapcsoltatni a legtöbb normális autóban. De sokan az utasülés övét kattintják be a bimmbammolás ellen (persze csak ha nem ül ott senki) vagy a sajátot de az üléstámla mögött áthúzva.

2023. jún. 12. 12:51
 10/34 anonim ***** válasza:
69%
#7 Igaz, nem próbáltam, lehet, hogy elhallgatna. Viszont mikor a csomagtartó nem volt jól bezárva, végig vonyított nekem, mert nem volt lehetőség megállni. (Toyota Aygo).
2023. jún. 12. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!