Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ellopták az autómat, megvan a...

Saavedro kérdése:

Ellopták az autómat, megvan a tolvaj, DE...?

Figyelt kérdés

A kocsit elzárta a telkén egy pajtába. A tolvaj elvileg vamzer, szóval az ottani rendőrök leadják a drótot neki, ha én bemegyek az örsre és eltünteti a kocsit mielőtt bármi történik. A verőemberes megoldás sem játszik mert sok samesza van és börtönviseltek. A csávó olyat is szokott, hogy visszavásároltatja az illetővel az ellopott autóját.

Jelenleg papírokat keres az autóhoz (gondolom át akarja íratni). A forgalmi nálam van. A tolvajhoz van nevem, telefonom és van közös kontakt is, akire hivatkozhatok. Ti mit tennétek?

Igazából csak bizonyíték kéne nekem, hogy ellopta az autómat, onnantól fogva már opció az, hogy a rendőrséggel rajtaütünk.

2023. szept. 20. 18:17
1 2 3
 11/27 Koaxk Ábel ***** válasza:
92%

Neked mint magánembernek nincs is kötelességed, és jogköröd nyomozni, szerintem az már bőven elég lehet, ha adsz egy fülest, hogy te ezeket az infókat kaptad!

A kamerás megfigyelést meg végképpen nem ajánlom, mert ezek már titkosszolgálati módszerek, amik amúgy még azoknak is erősen szabályokhoz kötöttek akik egyébként jogosultak rá...

Szóval hidd el jobban jársz, ha ebbe az irányba indulsz!

2023. szept. 20. 19:42
 12/27 A kérdező kommentje:
Nem a kötelességeimmel van a gond, hanem egyben szeretném visszaszerezni a kocsit.
2023. szept. 20. 20:09
 13/27 Koaxk Ábel ***** válasza:
95%

Értem én, azért írtam amit írtam, hidd el jót akarok neked!

Ha te elkezdesz kamerázgatni, meg követni, meg egyéb magánakciókat bevetni, azzal jó eséllyel még te fogod megszívni, még akkor is ha igazad van...

2023. szept. 20. 20:24
 14/27 Koaxk Ábel ***** válasza:
95%
Egyébként meg így nagyjából amiket leírtál, lehet, hogy egy komplett bűnszervezetről van szó, amivel meg pláne ne szállj szembe egyedül!
2023. szept. 20. 20:26
 15/27 anonim ***** válasza:
92%
Jóvan.
2023. szept. 20. 20:54
 16/27 anonim válasza:

Ha ez nem kamu, ird le, hogy hol van ez helyileg.

Talan segithetek.

2023. szept. 20. 23:26
 17/27 anonim ***** válasza:
NVSZ őket hívd.
2023. szept. 20. 23:59
 18/27 anonim ***** válasza:
13%
Oda kell menni 10 en és a falba építeni a fejét, más nem játszik itt, aztán bizonyítsa a g3ci hogy te voltál ahogy akarja.
2023. szept. 21. 06:48
 19/27 A kérdező kommentje:
Több samesza van és börtönviseltek.
2023. szept. 21. 10:35
 20/27 A kérdező kommentje:
Ne idegeskedj. 🥺 De értékelem, hogy leírtad, hogy te mit tennél. 🤡
2023. szept. 21. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!