Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » |smersz olyat, akinek ellopták...

|smersz olyat, akinek ellopták az autóját?

Figyelt kérdés
Milyen autó volt? Meglett végül vagy sem? Illetve lehet tudni, mi lett az ügy vége?

2022. nov. 6. 09:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Egyik volt kollégám. Illetve állítólag céges autót is loptak már el onnan, ahol korábban dolgoztam.

Fogalmam sincs, hogy milyen autó volt. Egyrészt nem tegnap történt, másrészt hallomásból tudok mindkét esetről.

Nem lett meg egyik autó sem.

Egy idő után lezárták az ügyet. A cégesre volt Casco, de mivel benne hagyták a forgalmit az autóban, egy fityinget nem fizetett. A kollégát nem dicsérték meg, vezető pozícióból le is fokozták. A másik esetben Casco sem volt.

2022. nov. 6. 09:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

egy régi ügy..egy taxisnak ellopták az autóját, aztán pár órával később néhány utcával odébb megtalálták...aksi kiszedve, amit lehetett leloptak róla. A kárfelvételkor természetesen bediktált egy drága szerelő-kulcskészletet, egy bőrkabátot a drágábbikból, egy fényképzőt.(ezek persze soha nem voltak benne)..

Mint kiderült kezdő autószerelő fiatalok brahiból lopták el...a feladat, ki tudják-e nyitni? Kitudták, és eltolták.

2022. nov. 6. 09:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Jelen. 4 éves G Astra. Lefutották a szokásos köröket eredménytelenül, majd lezárták a nyomozást.
2022. nov. 6. 09:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hallottam egyről

Valami opel volt, a hírekben még régen

Azt hiszem nem lett meg

Gondolom az ilyeneket szétbontják így sose lesz meg

2022. nov. 6. 10:06
 5/10 anonim ***** válasza:

Igen, Opel ASTRA..

Vagy 18 éve. jegyzőkönyv, aztán fél év (vagy hogy) és lezárták.

Másik, utána vett ugyanez a típus.

Nekiálltak ellopni, váltózárat összetörték, tán megzavarták őket, nem tudták elvinni.

Javítás Cascóra: váltózárat nem csinálták meg, mert nem széria felszerelés, én rakattam be jó 15 éve 80e-ért.

Tetvek, ha nem rakom be, fizethették volna az egész kocsit..

2022. nov. 6. 10:17
 6/10 anonim ***** válasza:

Amit én hallottam a hírekben asszem egy fehér J astra

Nyiregyhazi volt a tulaj talan

2022. nov. 6. 10:35
 7/10 anonim ***** válasza:
A cégünknél meséltek ilyet, hogy régen a munka autókat (platós, dobozos) is haza lehetett vinni, használni lehetett saját célra is. Aztán az egyiket ellopták úgy, hogy bent állt az udvaron. A kollégát kirúgták és onnantól ezeket a járműveket nap végén le kell rakni a telephelyen.
2022. nov. 6. 14:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Egyik haverom autóját garázsból loptak el.

Van egy saját tulajdonú lakása egy garázssoron, anno nagyon olcsón tudta megvenni, szinte ingyen. A lényeg az hogy amikor céges autót kapott akkor a sajátját csak hétvégente használták és akkor mindig beállt a garázsba vele mert egyébként messze lakik a garázstól úgy 2 km-re tehát neki nem érte meg úgy tárolni hogy napi szinten oda mászkáljon.

Egyszer hajnali 5 kor munkába menet kiment a garázshoz valamiét és akkor látta hogy az ajtó nyitva van, és az autója nem volt bent. Egyből hívta a rendőröket, kimentek, helyszínelés stb... és mondták havernak hogy ne számítson arra hogy előkerül az autó mert valószínűprofik kifigyelték és már esélyes hogy darabokba van.

Aztán pár nappal később hívták a rendőrök hogy megvan az autója. A tolvaj vagy tolvajok nem lettek meg, viszont az autót 60 km-rel arrébb valami ipari területen találták meg, pontosabban az ottani biztonsági őrök látták hogy éjszaka megállt vele valaki és kiszállt és otthagyta az autót, de messziről látták és azon a részen még nem volt kamera sem. Akkor rendőrt hívtak hogy valamit kezdjenek vele mert útban volt mivel azon az úton teherautók is közlekednek és nem fognak elférni. Akkor derült ki hogy az autót már körözik és szerencsére hibátlanul kapta vissza, nem is loptak ki belőle semmit, egyszerűen valószínű csak autókáztak vele. Az igaz hogy majdnem tele volt a tank és totál üresen kapta vissza.

Mondtuk is neki hogy hatalmas mázlija van mert nem jellemző az hogy egy lopott autó csak úgy előkerül.

2022. nov. 7. 11:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, nem lakása hanem garázsa XD
2022. nov. 7. 11:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Sokan azt hiszik, hogy csak ritka tipusokat lopnak. De ismerosi körben inkabb olcsóbb gyakoribb tipusokat vittek el. Suzuki Swift, opel astra stb.

Gondolom gyorsan eladják alkatresznek.

Általában nem lett meg.

2022. nov. 7. 23:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!