Letiltathatom a Xiaomi telegonomat ha ellopták?
Figyelt kérdés
Másfél éves kártyafüggetlen telefon, a munkahelyemen lopták el, amíg oltoztem. A tolvaj kolléganőm kifutott vele a gyarkapun, a hr osztály szerint pont rossz volt a kamera.
Megvan minden papirja, imei szám, számla, minden.
Letiltathatom valahogy a telefont?
Tudom, hogy ezt is megildhatja egy ügyes szakember, csak ne legyen már ilyen egyszerű a tolvaj élete. Szerintem piára kellett neki a pénz.
2019. nov. 15. 20:44
2/7 anonim válasza:
Nem, akkor lehetne, ha szolgáltatótól van a mobil, és részletfizetésre vásároltad.
Kártyádat letilthatod.
4/7 anonim válasza:
A Lurdyban van Xiaomi üzlet. Szerintem hívd fel őket és lehet megoldják a letiltást.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2019. nov. 24. 12:43
6/7 anonim válasza:
Felesleges tiltani, mert így marad esély, hogy az eredeti imeivel megjelenik a hálózaton. Nem gyakori, de azért akadnak horogra körözött, lopott telefonok. Persze hatósági eljárás esetén.
7/7 anonim válasza:
Na most látom, hogy milyen okosan egy több éves kérdésre válaszoltam :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!