Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A BMW a 7-es szériával és a...

A BMW a 7-es szériával és a Mercedes az S-osztállyal lényegében mindig egymással versengtek?

Figyelt kérdés
Ahogy visszanézzük az elmúlt 25-30 év modelljeit, mindkét gyártó az újabb generáció fejlesztésénél próbált rákontrázni a másik márka csúcsmodelljére. Kicsit modernebbet, kicsit más formavilágot, kicsit erősebbet. Lényegében akkor ez a két márka egymással versengett/verseng a legnagyobb modelljeiken?

2023. szept. 20. 12:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
41%
R8 akkor is veri az összes az összes mercit meg bmw-t mind tervezésileg mind dinamikában az az igazi supercar!!! Most egy e63amg vagy m5 az hol supercar?
2023. szept. 25. 17:41
 22/32 anonim ***** válasza:
41%

Nézd meg a BMW-t és a Mercedest pl a 70-es években. Melyik márka miket gyártott.

Már egyik sem a régi. A Mercedes is már csak a 16millió színű LED csíkokkal és hasonlókkal tud érvelni, illetve a 30 dolláros full műszerfalas LCD kijelzővel. Gagyi ficsőrök vannak mindkettőben akinek ha volt pl 90-es évekbeli BMW vagy Mercedese sugárban hány az ilyen limi lomi design húzásoktól. A váltó alján meg kopogós műanyag.

Ezek a mai BMW / Mercedesek. Minőségben nem hozzák azt amit pl 70-90 évek között hoztak. Izzadós ülések, nagy holtterek, béna olcsó műanyagok.stb

2023. szept. 26. 22:00
 23/32 anonim ***** válasza:

Szegény 21-es nagyon Pistike lett. :D

Amúgy komolyra ferdítve 22: Ne zavarjon, hogy 2023-at írunk, és teljesen mások lettek a szempontok mint amik 70-es években voltak....

2023. szept. 26. 22:50
 24/32 anonim ***** válasza:
41%

23 igen tudom, változott a világ. De szerencsére én nem változtam meg.

Nekem hiányoznak a régi igazi vasak, ezek a mai autók mind szappantartók.

Kb két kézzel szét lehet bontani egy új autót. Tudom ütközés elnyelés és minden ilyesmi.

De inkább az emberiség méltóságát tanították volna, és fejlesztették volna. E helyett a sok vakon vezető miatt kell műanyagba burkolni mindent is, meg persze a spórolás stb.

De a kínai fossal teleszórt Mercedes, meg BMW? Hagyjuk már. Akit be lehet cumizni persze megveszi, a marketing osztály pedig felmérte hogy sok a cumis, és persze ők adják a cumit elsősorban.

2023. szept. 26. 22:58
 25/32 anonim ***** válasza:

Szerencsére nem változtál meg.... vagy lehet úgy is fogalmazni, hogy leragadtál. De akkor ott a lehetőség, vásárolj veteránt közlekedj azzal, az emberek 99%-nak meg köszönik szépen inkább modern autókkal közlekednek.

Felsoroltál 3 totál értelmet " érvet ".

Két kézzel szét lehet szedni.... nem láttál még közelről modern autót, nem ide már nem elég egy 13-as és egy 17-es kulcs meg két csavarhúzó, de azért sok sikert a két kézzel szétszedéshez.

Autógyártók, nem tévedtél el picit ezzel a méltóság tanítással? De akkor méltóságosan szerintem fehér paripán kéne mindenkinek utaznia, a tehetősebbek aranyozott hintóban 6 ló által húzva.... ja és persze műanyag helyett vágjunk ki még pár erdőt, hadd legyen minden műszerfal minimum diófa gyökér, vagy marjuk ki 50kg-os tömör fémből, nehogy már műanyagot kelljen tapogatni a nemes fém helyett.

Akik megveszik, azok azért veszik meg mert arra van szükségük, beülnek kipróbálják és használják, nem azzal foglalkoznak, hogy jajj lebontom gyorsan ezt az jajtókárpitot, teljesen jó tapintásra, és színre, meg vagyok vele elégedve, de persze ellenőriznem kell hátha ott alatta a made in china felirat, mert akkor irgum burgum kérem vissza a kocsi árát

2023. szept. 26. 23:29
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy a 24-es sztem arra gondolt, hogy pl egy lökhárítót egy mai modern autóról pár mozdulattal le lehet "tépni" mert pár bolha tartja vagy pattintó műanyag.

Viszont ami zavaró hogy a gyárak ontják ki magukból az új autókat. Pár évente facelift. "Környezettudatosság" persze 120%-on van. Vegán bőr, mert persze sokkal környezetszennyezőbb gyártani, és sok minden van még.

De talán még a Mercedes-nél lehet kapni igazi bőrös autót. Javítsatok ki ha tévedek.

2023. szept. 26. 23:48
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Nos az meg célzottan olyan, mert mivel volt jobb az, ha egy régi autón a koccanás után a hajlott lökhárítót csavarozgathattad le, feltéve ha pár csavar nem feszült be vagy épp a merevebb kötés miatt nem hajtogatta meg kicsit a felfogatási pontokat is.

A műanyag lökhárítóknak meg pont ez a lényege, nem a semmiért vannak úgy fenn ahogy, ha kocc van cserélhető relative könnyedén, és mellé ha engednie kell, akkor valószínű a tervezett pontokon fog engedni, ha meg túl nagy a csatt, akkor úgy is a mögötte lévő gyűrődőzóna lesz a fontos.

2023. szept. 26. 23:57
 28/32 anonim ***** válasza:
41%

Már egyik sem versenyez. A kínai, és koreai autók minőségben és árban is lekörözik mindkettöt.

Lehet hümmögni de sajnos ez az igazság.

2023. szept. 28. 10:56
 29/32 anonim ***** válasza:
Példával is tudnál erre szolgálni, pl konkrét márkákat mondani, vagy csak hallottam valahol fél füllel aztán akkor biztos így van?
2023. szept. 28. 11:01
 30/32 anonim ***** válasza:
41%

Ha figyelmesen olvasod egyik másik autó márka tesztjét, szabadon te magad is el tudod dönteni.

Nem kell konkrét példa. De írok is mert vannak akiknek mindig példa kell. Genesis, Ioniq stb.

2023. szept. 28. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!