Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha valakik olyan bátrak, hogy...

Ha valakik olyan bátrak, hogy kiszállnak az autóból egymással "bunyózni" akkor miért többnyire csak dulakodást láthatunk. Miért nincs rendes ökölharc?

Figyelt kérdés

2022. nov. 22. 14:31
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Kik szállnak ki egymással bunyózni?
2022. nov. 22. 14:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Te még sose láttál ilyen felvételt?
2022. nov. 22. 14:39
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Mert senki sem képzett harcművesz az esetek többségében, akik hasonló tapasztalattal rendelkeznének.
2022. nov. 22. 14:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert igazából egészen addig tart a lendület a legtöbb emberben, ameddig nem lát választ a másik féltől. Aki amúgy nem küzdősportoló, az ilyen helyzetben bár begurul és keménykedik, de ha azt látja az ellenféltől hogy nem hátrál meg és ő is fellép ellene, akkor máris tudat alatt ott van a "vajon meg tudom verni?" kérdés, tehát nem mer egyből ököllel rendesen támadni, mert mi van ha a másiktól olyat kap vissza amitől kifekszik. Inkább tolakodnak meg dulakodnak - már ha egyáltalán, mert legtöbbször ennyi sem történik, csak üvöltenek egymással egy kicsit aztán visszaszállnak és mennek tovább -, mert nem bíznak a saját képességeikben.

Szerintem ez a lényege a dolognak.

2022. nov. 22. 14:55
 5/10 anonim ***** válasza:

az oroszok meg is picsázzák egymást.

https://www.youtube.com/watch?v=rM9XKGDoATc

2022. nov. 22. 15:02
 6/10 anonim ***** válasza:
39%

Amíg nem akarnak megölni, addig minek ököl harcolnál? Nagyon sok esetben mindig is elég volt egy megjelenés, utána meg mehetett egy nagy pofon a másiknak, és csend lett.

Ha küzdősportot végeznék, börtönt, rendőrségi ügyet elkerülve igyekeznék nem túl menni egy lökdösődésen, és fenyegetésen, illetve megkérném hogy fejezzük be és induljon tovább.

Viszont a legkönnyebb volna kihúzni valakit a kormány mögül, majd a földön fejbe rúgni addig míg egyáltalán fel bír állni, azért ilyenhez már az kell hogy rendesen nekem jöjjenek.

2022. nov. 22. 15:51
 7/10 krwkco ***** válasza:
100%

Egy lökdösődés az agresszió alacsonyabb foka.

Nagyjából így következhetnek a fokozatok:

- elnézést kérés, kézfogás

- kiszállás, csúnyán nézés

- beszólás

- arc az arcba. (A személyes tér megsértése)

- lökdösődés

- ökölharc, rugások

- eszközhasználat

Az emberek többsége szerencsére nem lép túl az alacsonyabb fokozatokon.

2022. nov. 22. 22:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert arcoskodás az egész. Nemrégiben láttam videót, motoros odabaszott az autósnak, az autós vagy ötször megfordult és megpróbálta elütni a motorról rég leszállt, járdán, fa mögé menekülő motorost. Ott nagyon elgurulhatott a gyógyszer.
2022. nov. 23. 01:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezek valóban csak kakaskodnak egymással, sokuknak csak akkor áll fel, ha így keménykednek egymással.

Érdekes, hogy nő vs. férfi, nő vs. nő harc nem szokott lenni.

2022. nov. 23. 06:03
 10/10 anonim ***** válasza:
@9, legutóbb én pont láttam ilyet :D egy Focus büntetőfékezett egy Hyundainak előttem a vácin estefele (előzményeket nem láttam), megálltak a pirosnál, mindketten kiszálltak, de meglepetésre a Hyundaiból egy magassarkús elég fullos nő szállt ki, a Focusból meg egy nyikhaj csávesz. Csávó csak mutogatott, látszott hogy kurvára meg volt lepődve hogy mivan, a nő meg csak határozottan odasétált és leköpte az embert, aztán visszaszállt és mentek tovább.
2022. nov. 23. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!