Vannak a neten olyan videók (vagy cikkek/tesztek) amelyek az SUV-k terepképességeit hasonlítják egymással össze? Melyik egész jó, melyik teljesen használhatatlan?
Azért a kiírás, mert széles és hosszú "elpuhult" óriási SUV-kről beszélünk, nem kifejezetten terepjárásra fejlesztett céleszközökről.
Gondolom ez utóbbiban egy Geledewagen, egy Land Rover, vagy egy Land Cruiser sokkal jobb.
Kérdés, mennyire voltak képesek ezekhez felnőni ezek a nagyon nagy méretű álterepjárók?
Angol, német cikkek, vagy videók is jöhetnek! Csak írjatok!
Köszönöm!
Tudom. Vagy nem láttad, hogy az SUV-ket elpuhult "terepjáró" autóknak írtam le? Olvasd el újra.
Többiek, írjatok le ilyen teszteket kérlek! Illetve ezen tesztek/videók linkjei bőven elegendőek.
Köszönöm!
Most láttam: ilyen 4x4-es 4WD furgonok (Crafter, Sprinter, Iveco) milyen terepen tud MÉG elmenni "gond nélkül"?
Az Iveco öt és fél tonnása elég meggyőzőre sikeredett. Kérdés, ér-e a külső valamit terepjárásban?
Nem összehasonlítás, de a Touareg hagyományosan nagyon komoly terepképességekkel rendelkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!