Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vannak a neten olyan videók...

Vannak a neten olyan videók (vagy cikkek/tesztek) amelyek az SUV-k terepképességeit hasonlítják egymással össze? Melyik egész jó, melyik teljesen használhatatlan?

Figyelt kérdés

Azért a kiírás, mert széles és hosszú "elpuhult" óriási SUV-kről beszélünk, nem kifejezetten terepjárásra fejlesztett céleszközökről.

Gondolom ez utóbbiban egy Geledewagen, egy Land Rover, vagy egy Land Cruiser sokkal jobb.

Kérdés, mennyire voltak képesek ezekhez felnőni ezek a nagyon nagy méretű álterepjárók?

2020. szept. 2. 17:45
 1/7 A kérdező kommentje:

Angol, német cikkek, vagy videók is jöhetnek! Csak írjatok!

Köszönöm!

2020. szept. 2. 17:47
 2/7 anonim ***** válasza:
a suvok nem terpre valók. :D
2020. szept. 2. 18:16
 3/7 A kérdező kommentje:

Tudom. Vagy nem láttad, hogy az SUV-ket elpuhult "terepjáró" autóknak írtam le? Olvasd el újra.

Többiek, írjatok le ilyen teszteket kérlek! Illetve ezen tesztek/videók linkjei bőven elegendőek.

Köszönöm!

2020. szept. 2. 18:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Aki elsőhöz hasonlóan nem értené: az érdekel elsősorban, hogy képességeiket tekintve mely SUV-k állnak legközelebb a valódi terepjáró képességekkel felvértezett gépjárművekhez.
2020. szept. 2. 18:27
 5/7 A kérdező kommentje:

Most láttam: ilyen 4x4-es 4WD furgonok (Crafter, Sprinter, Iveco) milyen terepen tud MÉG elmenni "gond nélkül"?

Az Iveco öt és fél tonnása elég meggyőzőre sikeredett. Kérdés, ér-e a külső valamit terepjárásban?

2020. szept. 2. 18:30
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

Nem összehasonlítás, de a Touareg hagyományosan nagyon komoly terepképességekkel rendelkezik.

2020. szept. 2. 18:48
 7/7 anonim ***** válasza:
2020. szept. 3. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!