A BMW a 7-es szériával és a Mercedes az S-osztállyal lényegében mindig egymással versengtek?
Szerintem a bmw és a Mercedes más embercsoportokat céloz
A bmw a sportos autóbu zikra koncentrál
A Mercédes meg a full kényelemre vágyó konzervativabb embereknek ad el autót.
A bmw sose fogja beérni a Mercédest
Az Audinak sikerült amugy eza dolog, ők beértéka Mercédest
#2 Azért egy 7-es BMW korántsem a falusi suttyókat célozza alapból hanem a gazdag réteget, politikusokat, hírességeket, ugyanazt amit az S-osztály. Egy 7-es BMW is lehet eléggé luxi ahogy az S-osztály.
Én ezt fordítva látom, az Audi mint konszernmárka kullog az A8-cal a másik kettő mögött.
Én nagyon szeretem az Audi márkát, de valahol igazat adok #3-asnak ezen a szinten amin egy Audi A8, BMW 7, Mercedes S mozog, ott már lehet hátrány ez a fajta kommerszitás, amit a VW csoport képvisel!
A másik oldalról meg, igazából mind 3 gyártó olyan luxus limuzinokat gyárt, meg olyan nevet építettek fel, hogy ilyen kategóriánál kb már csak ilyen cicaharc azt kivesézni, ki is a jobb!
Alapvetően mindig egymással versenyeztek, ez főleg a technológiai újításokon látszik jól, hogy egymásra licitálgatnak mindig, az Audit nem tekintik valódi konkurenciának, az csak úgy elvan örök harmadiknak.
Rollsot viszont kár belekeverni, tekintve, hogy az meg egy 7-es BMW lényegében, tehát ami abban van, azt a 7-es is tudhatná, csak épp nem lenne üzletileg jó megoldás, ha a saját piacukat vennék el, azért nem mindegy, hogy 50-70 misi amiért eladják az autót, hogy 100 misinél kezdődik a csillagos égig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!