Magyar autoval lerobbantam Ausztriaban, a kocsi egyenlore ott maradt az autopalyabenzinkuton, jottem tovabb massal. Ha ott hagyom, szamithatok buntetesre?
"Ha ott hagyom, szamithatok buntetesre?"
Azt nem tudom. De láttam már olyat osztrák autópályaparkolóban, hogy egy láthatóan otthagyott autóról lelopták mind a 4 kereket.
"a treleres 300 euroert vitt volna le a faluba egy szervizig. A kocsi meg kerult ezer euroba, piaci erteke kb nulla."
Ez akkor sem megoldás. Ha az osztrák hatóság beindul, akkor ők fogják elszállítani. És lehet, hogy a rendszám alapján EU-n belüli megkereséssel behajtják a költséget.
Ráadásul itthon nem tudod bontóba leadni és nem tudod kivonatni a forgalomból.
Van úgy, hogy egy tulajdonnak negatív értéke van. Fizetni kell érte, hogy szabályosan megszabadulj tőle.
Meg kellene próbálni mozgásképessé tenni. Vagy egy ócska használtautókkal foglakozó határ közeli kereskedőnek 1 forintért eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!