Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson S50 nem indul. Mi a...

Simson S50 nem indul. Mi a probléma ?

Figyelt kérdés

Csak akkor indul ha egy kis benzint csepegtetek a hengerbe.Mi lehet a probléma? Szikra van a gyertya kap benzint és

16N1-11 karburátor van rajta az üzemanyag szintet is beállítottam rajta.

Előre is köszönöm a segítséget!

2023. szept. 12. 15:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Pffff... jó kérdés.

Régen az volt, hogy:

1. Szikrázik? Nem -> gyertyacsere.

Igen -> 2.

2. Kap benzint? nem-> karbipucolás

igen -> akkor indul is.

Esetleg nem szívhat falsot szimmeringnél, vagy valahol?

2023. szept. 12. 16:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Lendkerék mögött,a gyújtásalaplapot levéve nézd meg,nincs e a főtengelyszimering kifordulva a helyéről.Lehet ott szív falsot,és nincs elég elősürítési kompresszió a forgattyúsházban.
2023. szept. 12. 16:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Szikra van rendesen kb 1 hónapja kapott új ngk gyertyát,új karburátor van rajta de ma már szétszedtem és kifújkáltam levegővel a fúvókát. Viszont 2 hete az a problémám volt hogy retkes volt a tank és felkapta a koszt a karbi akkor kivettem ki pucoltam és második rúgás ra indult is és ezután kitakarítottam a tank belsejét és vettem új benzincsapot és a tank és a karbi közé szűrőt tettem.Utána megint megállt a motor viszont kosz nem volt a karbiba és beállítottam az úszót és utána ment a motor akkor egy egész délutánt el motoroztam és másnap már nem indult
2023. szept. 12. 18:01
 4/8 A kérdező kommentje:

#2 válszoló.

megnéztem a szimeringet nincs ki fordulva és olaj szivárgás nak sincs nyoma,a nyár elején lett a blokk felújítva.

2023. szept. 12. 18:34
 5/8 anonim ***** válasza:

egyszerű...a benzin útja megakad valahol. Hiába takaríttál ki bármit is, kevés. Egy benzinszűrőt kell a benzincsap után rábarkácsolni, az megfogja a tankból jövő szutykot.

Ennyi a probléma. A tiszta benzin eljut az úszóba, akkor megy mint a vihar..

(a tiszta benzin,ha a kosz a szűrőn fennakad)

2023. szept. 12. 19:52
 6/8 A kérdező kommentje:

A benzin csap után van benzin

szűrő es úgy megy rá a cső karbira

(Ülepítő poharas benzincsap van a motoron)

2023. szept. 12. 20:09
 7/8 Szolovjov ***** válasza:
Az S50-esből a szimmering nem tud kifordulni, mivel belölről van szerelve. De attól még simán lehet hogy az van elöregedve és attól nem indul. Az enyémnek ez volt a baja. A cumi a dologban, hogy a szimmering cseréhez szét kell húzni a blokkot.
2023. szept. 13. 17:05
 8/8 A kérdező kommentje:

#7 válaszoló

Nyáron történt egy blokk felújítás és az összes szimering cserélve lett így nem hiszem hogy szimering lenne a probléma

2023. szept. 13. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!