Boy 5 kérdése:
Miért megy a Simson S50 B-m csak szívatóval?
Figyelt kérdés
A problémám az, hogy a családomban akad egy 8 évet állt Simson S50 B, a karburátor kitakarítása után be is indult, de kezdetben csak szívatóval ment és szívató nélkül megállt, ha menet közben levettem azt. Ha viszont állóhelyzetben szívató nélkül akartam beindítani, akkor felpörgött a maximális fordulatszámra. Állítottam a karburátor csavarjain, a helyzet annyival lett jobb, hogy csak félig kellett rányomjam a szivatót, hogy menjen, de szívató nélkül menet közben ugyanúgy megállt, illetve állóhelyzetben is ugyanúgy felpörgött. Fals levegőt nem gondolom, hogy szív, mert amikor befogtam a levegő szívónyílását a karburátoron, azonnal megállt. Ez lenne a problémám, és várom a megoldást jelentő választ egy kedves válaszolótól.2015. dec. 18. 22:43
1/6 anonim válasza:
Azért mert el van dugulva a főfúvóka. Az amelyikben a gáztuskó mozogatja a tűt. Leszeded a karbit, 2 csavar szétszed és ott a hosszú rézfúvóka végéből piszkáld ki a rozsdát vagy akármit egy tűvel óvatosan. Arra vigyázz szétsuerelésnél hogy az úszót óvatosan vedd ki,hogy ne allitódjon el.
2/6 anonim válasza:
Benzinszűrő nélkül egy métert ne menjél mert széplehet a tank belseje is..
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat. Egyébként vicces, de a tank rozsdamentes, mert a papa, amikor elrakta leeresztette belöle az összes benzint+ még a karburátorból is kijáratta a benzint.
2015. dec. 19. 08:00
4/6 anonim válasza:
Valószínűleg a főtengelyszimeringnél szív fals levegőt. 8 év állás nem kis idő ám egy gumiszimering életében.
5/6 anonim válasza:
"Fals levegőt nem gondolom, hogy szív, mert amikor befogtam a levegő szívónyílását a karburátoron, azonnal megállt."
No igen, de azzal a mozdulattal a benzintől is megfosztottad. Attól még szívhat falsot akár a szimeringeknél is.
6/6 A kérdező kommentje:
Igaza van, köszönöm a segítő jellegű hozzászólását.
2015. dec. 19. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!