Motorolaj csere nagy tudomány?
Szerelő 18k-ért cserélne olajat és szűrőket én zsugori köcsög vagyok és sokkalom. Érdemes itthon belevágnom ha még nem csináltam ilyet? Apróbb dolgokat csináltam már (izzó csere műszerfal/óra csoport bontás akku és zár csere).
Faluban keresnék egy árkot amire rá tudok állni. Elvileg annyi hogy régi olaj le ereszt csavar alátét újra cserél szűrő levesz új felrak előte bekeni olajal a szűrőt végül feltölteni új olajjal a motort ezen el lehet cseszni valamit? Bele merjek vágni?
"speciális dugó kulcs kell az olajteknőhőz?"
Attól függ. Az egyik autómon pl sima hatszögletes feje van a csavarnak, amit akár szokványos csavarkulccsal kitekersz. A másiknak meg belső kulcsnyílásos torx csavarja van. Nem árt ha van hozzá megfelelő mérető fejed.
Általában ilyen 13-as kulcs nyílású csavar szokott lenni rajtuk. Nem szétkopott 13-as dugókulcs ajánlott rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!