Olcsó francia autókkal tapasztalat?
Szeretem a francia autókat (most is az van egy Suzuki utan), de nem tudom...
Teny, hogy kidolgozadban, anyagminosegben elmarad a tobbi gyartotol, megbizhatosagban is. Utobbi elsosorban apro hibakat jelent, illetve jellemzoen tipushibakat, a tipus ismeroi, illetve az erre beoltottak eleve atnezetik/kicserelik a problemas reszeket, es akkoe nincs vele gond + ennyi idosen ne vard el, hogy allandoan patika legyen, kapjon rendszeres atnezest es akkor jo lesz.
Ami szerintem a franciak erossege: olcsobbak a tobbinel, es bizonyos tipusoknal tobbet ad kenyelemben, mint a tobbi auto.
A PUG 206 ebbol a szempontbol tipikus francia: ismert tipushibak (hatso hid, valtorudazat, stb), cserebe jo a rugozas, kenyelmes, meg mindig kellemes a szemnek (de presztuzserteket semmit ne varj tole, egyszeruen nem okadek), gyenge anyagminoseg, de jo kasztni, motor, fobb elemekkel nincs problema.
Tehat: ha csak az a cel, hogy vigyen A-bol B-be, akkor Suzuki Swift, kicsit nagyobb kerettel, talan franciahoz kepest jobb megbizhatosaggal Astra, ha kicsit "elvezetre" is vagysz, de egyutt tudsz elni a franciassaggal, akkor mehetnek a francia kisautok (de az se mindegy, hogy melyik!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!