Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hanggenerátor, ki mit gondol...

Hanggenerátor, ki mit gondol róluk? Megéri?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nemrég vettem egy BMW F32-őt, ez a 4-es széria, tulajdonképpen egy szerintem elég sportos, jól kinéző coupe.

Az előző tulaj jócskán átalakította, tulajdonképpen kapott előre, és hátulra is M packet-et, stb. Igényesen megcsinálták, tényleg jól néz ki, nem az sufni, a kocsi is jó állapotnak örvend 120 ezer km-el.

A kérdőjel viszont ott érkezik, hogy mégiscsak egy 3L dízelről beszélünk, kinézetre pedig rávágná mindenki, hogy egy 4L benzin.. :D Hangja természetesen nincs, nem is tervezem szétbontani, füstölgő "smoke n charm" szörnyeteget csinálni.

Egy nagyon kis duruzsolást, teljesen visszafogott szinte alapjáratot viszont szerintem elbírna a gép, hiszen teljesítmény terén(főleg nyomaték) nagyon ott van, benzineseket odaverve.. meg hát mégiscsak kinézet terén is egy sportos gépről beszélünk.. szerintem.

Nem feltétlen a "vagány", és ízléstelen durrogó repedt fazék hang kéne nekem, tényleg csak egy kis finomság.

A neten találtam ezeket a hanggenerátorokat, és vegyes az érzések ezzel kapcsolatosan. Videón nem jön át, hogy milyen is.. alapjáraton nem rossz, de ki tudja, 700 kiló egy darab.

Ti mit gondoltok erről? Nekem talán a legvisszataszítóbb hogy kicsit ilyen képmutatós, átverős téma, persze egy ideges 1.3 alá is feltehetnék.. ezt csak azért gondolnám kicsit másnak, mert egy sportos coupe.. de lehet elvakít az elfogultságom a kocsi felé.

Köszi, ha elolvastátok.. kíváncsi vagyok a véleményetekre:p

2023. szept. 5. 21:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Igazad van:) Igen, én is utána jártam, hátha valami.. tényleg nem kell, hogy V8 hang legyen benn, vagy bármi csak egy kis dörmögés, nyári melegbe lehúzott ablak mellett.

És tényleg az a vicc az egészben, hogy egy egyedileg megcsináltatott egész jó kipufogó rendszer hasonló árban menne. A high-end generátor 590+100 beszereléssel, magyarul 700 ezer a vége.

A VW 2.0 valahol igaz, viszont az meg megint kicsit a hülyegyerek autós kategória, amikor üvölt a Golf a Vácin.. :D

Persze, egyébként ez többnyire pénz kérdése, aki egy igazi nyers, szép hangot akar teljesítmény mellett az üljön be egy 40i-be, vagy egy M-el kezdődő kocsiba, vagy más márkából hasonló kat-ba.

De persze, én is most vagyok egyetemista, 20 alatt, hasonló cipőbe járok mint te annó, magamban azt látom, hogy a "hülyegyerek" mindig akar vmit, vmi többet! :D

Erről viszont lemondok, meggyőztetek. Kezdetben amikor megtaláltam, leginkább nevettem rajta én is.. aztán most valahogy nagyon rákattantam, de nem éri meg.

2023. szept. 8. 19:22
 12/16 anonim ***** válasza:
#7 nekem nem probléma, és igazad van, a világ legszánalmasabb dolga inkább az, hogy valaki egy rúd szalámit rak a gatyájába, hogy azt higgyék, hogy nagy a lőcse, ott ugye még nem tartasz? :)
2023. szept. 8. 23:06
 13/16 Koaxk Ábel ***** válasza:

"A VW 2.0 valahol igaz, viszont az meg megint kicsit a hülyegyerek autós kategória, amikor üvölt a Golf a Vácin.. :D"

Azért az üvölt a Golf kijelentéssel óvatosan, mert ami gyárilag üvölt, az GTI vagy R kiadás, ami cseppet sem a szánalmas kategória, mert elég alázós kocsik tudnak lenni!

2023. szept. 9. 14:44
 14/16 A kérdező kommentje:
egyből beszartam ! :D egy széttolt rohadó seat is lehet egy alázós kocsi.. oszt akkor?
2023. szept. 15. 18:54
 15/16 Koaxk Ábel ***** válasza:

Nem kell bexarni, de lenézni sem egy hot hatch kocsit, csak azért mert nem prémium logó van rajta, de te tudod! :)

Amúgy meg a BMW is hülyegyerek autó tud lenni könnyen, főleg pont attól amit te akarsz csinálni belőle, hogy legyen hangja!

Na meg már, eleve az utólagos M Packet-esítés is a hülyegyerek kategória BMW-s körökben..., mert általában sosem lesz olyan mint a gyári M Packet, mert többnyire részben sikerül csak összehozni!

2023. szept. 19. 17:55
 16/16 A kérdező kommentje:
akkor majd adok egy címet csekkold le :)
2023. szept. 22. 03:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!