Hanggenerátor, ki mit gondol róluk? Megéri?
Sziasztok.
Nemrég vettem egy BMW F32-őt, ez a 4-es széria, tulajdonképpen egy szerintem elég sportos, jól kinéző coupe.
Az előző tulaj jócskán átalakította, tulajdonképpen kapott előre, és hátulra is M packet-et, stb. Igényesen megcsinálták, tényleg jól néz ki, nem az sufni, a kocsi is jó állapotnak örvend 120 ezer km-el.
A kérdőjel viszont ott érkezik, hogy mégiscsak egy 3L dízelről beszélünk, kinézetre pedig rávágná mindenki, hogy egy 4L benzin.. :D Hangja természetesen nincs, nem is tervezem szétbontani, füstölgő "smoke n charm" szörnyeteget csinálni.
Egy nagyon kis duruzsolást, teljesen visszafogott szinte alapjáratot viszont szerintem elbírna a gép, hiszen teljesítmény terén(főleg nyomaték) nagyon ott van, benzineseket odaverve.. meg hát mégiscsak kinézet terén is egy sportos gépről beszélünk.. szerintem.
Nem feltétlen a "vagány", és ízléstelen durrogó repedt fazék hang kéne nekem, tényleg csak egy kis finomság.
A neten találtam ezeket a hanggenerátorokat, és vegyes az érzések ezzel kapcsolatosan. Videón nem jön át, hogy milyen is.. alapjáraton nem rossz, de ki tudja, 700 kiló egy darab.
Ti mit gondoltok erről? Nekem talán a legvisszataszítóbb hogy kicsit ilyen képmutatós, átverős téma, persze egy ideges 1.3 alá is feltehetnék.. ezt csak azért gondolnám kicsit másnak, mert egy sportos coupe.. de lehet elvakít az elfogultságom a kocsi felé.
Köszi, ha elolvastátok.. kíváncsi vagyok a véleményetekre:p
Igazad van:) Igen, én is utána jártam, hátha valami.. tényleg nem kell, hogy V8 hang legyen benn, vagy bármi csak egy kis dörmögés, nyári melegbe lehúzott ablak mellett.
És tényleg az a vicc az egészben, hogy egy egyedileg megcsináltatott egész jó kipufogó rendszer hasonló árban menne. A high-end generátor 590+100 beszereléssel, magyarul 700 ezer a vége.
A VW 2.0 valahol igaz, viszont az meg megint kicsit a hülyegyerek autós kategória, amikor üvölt a Golf a Vácin.. :D
Persze, egyébként ez többnyire pénz kérdése, aki egy igazi nyers, szép hangot akar teljesítmény mellett az üljön be egy 40i-be, vagy egy M-el kezdődő kocsiba, vagy más márkából hasonló kat-ba.
De persze, én is most vagyok egyetemista, 20 alatt, hasonló cipőbe járok mint te annó, magamban azt látom, hogy a "hülyegyerek" mindig akar vmit, vmi többet! :D
Erről viszont lemondok, meggyőztetek. Kezdetben amikor megtaláltam, leginkább nevettem rajta én is.. aztán most valahogy nagyon rákattantam, de nem éri meg.
"A VW 2.0 valahol igaz, viszont az meg megint kicsit a hülyegyerek autós kategória, amikor üvölt a Golf a Vácin.. :D"
Azért az üvölt a Golf kijelentéssel óvatosan, mert ami gyárilag üvölt, az GTI vagy R kiadás, ami cseppet sem a szánalmas kategória, mert elég alázós kocsik tudnak lenni!
Nem kell bexarni, de lenézni sem egy hot hatch kocsit, csak azért mert nem prémium logó van rajta, de te tudod! :)
Amúgy meg a BMW is hülyegyerek autó tud lenni könnyen, főleg pont attól amit te akarsz csinálni belőle, hogy legyen hangja!
Na meg már, eleve az utólagos M Packet-esítés is a hülyegyerek kategória BMW-s körökben..., mert általában sosem lesz olyan mint a gyári M Packet, mert többnyire részben sikerül csak összehozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!