Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hanggenerátor, ki mit gondol...

Hanggenerátor, ki mit gondol róluk? Megéri?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nemrég vettem egy BMW F32-őt, ez a 4-es széria, tulajdonképpen egy szerintem elég sportos, jól kinéző coupe.

Az előző tulaj jócskán átalakította, tulajdonképpen kapott előre, és hátulra is M packet-et, stb. Igényesen megcsinálták, tényleg jól néz ki, nem az sufni, a kocsi is jó állapotnak örvend 120 ezer km-el.

A kérdőjel viszont ott érkezik, hogy mégiscsak egy 3L dízelről beszélünk, kinézetre pedig rávágná mindenki, hogy egy 4L benzin.. :D Hangja természetesen nincs, nem is tervezem szétbontani, füstölgő "smoke n charm" szörnyeteget csinálni.

Egy nagyon kis duruzsolást, teljesen visszafogott szinte alapjáratot viszont szerintem elbírna a gép, hiszen teljesítmény terén(főleg nyomaték) nagyon ott van, benzineseket odaverve.. meg hát mégiscsak kinézet terén is egy sportos gépről beszélünk.. szerintem.

Nem feltétlen a "vagány", és ízléstelen durrogó repedt fazék hang kéne nekem, tényleg csak egy kis finomság.

A neten találtam ezeket a hanggenerátorokat, és vegyes az érzések ezzel kapcsolatosan. Videón nem jön át, hogy milyen is.. alapjáraton nem rossz, de ki tudja, 700 kiló egy darab.

Ti mit gondoltok erről? Nekem talán a legvisszataszítóbb hogy kicsit ilyen képmutatós, átverős téma, persze egy ideges 1.3 alá is feltehetnék.. ezt csak azért gondolnám kicsit másnak, mert egy sportos coupe.. de lehet elvakít az elfogultságom a kocsi felé.

Köszi, ha elolvastátok.. kíváncsi vagyok a véleményetekre:p

2023. szept. 5. 21:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Van a távirányítható nyitott/zárt rendszer.

Szerintem neked ez kellene bele.

2023. szept. 5. 22:15
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Most van egy normális autód. A sportolók se csináltatnak maguknak szilikonból hasizmot. Annak az autónak ilyen a hangja, így egész.
2023. szept. 5. 22:17
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem is tudtam, hogy már az F32 is megindult lefelé a lejtőn, eddig azt hittem, az túl drága a boyracereknek. Szerintem először legyen meg a huszonkettes nehézfémfelni Nankang gumival, az még ötödikben is nyikkan, de nem a fergeteges nyomaték miatt. A többi apróság majd akkor, ha ezek a nagyon fontos dolgok megvannak.
2023. szept. 5. 22:24
 4/16 A kérdező kommentje:

A távirányítható rendszerhez sajnos ugyanúgy át kell alakítani egy dízelnél a kipufogót, egr delete, stb. ami sajnos nem játszik.

2-es, lehet igazad van, sőt..

3-as, látom a humorosabb formádat vetted elő, vicces meg minden de így névtelenül, teljesen ismeretlennek azért kicsit meredeknek érzem, mindegy is, vicces voltál, és a magas intelligenciádat is szépen tükrözted :)

2023. szept. 5. 22:49
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
De minek ? Van most egy jó autód, örülj neki, hadználd és kész.
2023. szept. 6. 07:24
 6/16 anonim ***** válasza:
80%
Kevés szánalmasabb dolog van (persze itt nem arra gondolok, hogy elektromos autóba raknak ilyet közlekedésbiztonsági szempontból, hanem a kérdező-féle hatalmas problémákra). Rakd fel mp3ban valamelyik F1 futam hanganyagát és játszd le loopolva.
2023. szept. 6. 09:19
 7/16 A kérdező kommentje:

igazat adok 5-os :)

6, kerlek eltudnad nekem meselni miert ez a vilag “legszanalmasabb” dolga es hatalmas problema? :)

2023. szept. 6. 13:28
 8/16 Koaxk Ábel ***** válasza:
50%

Azért írja a #6-os, hogy szánalmas mert a dízel autó nem arról szól, hogy ott hangorkánod legyen, ha meg erre vágysz vegyél nagy köbcentis benzinest.

Elhiszem, hogy szerinted a sportos, meg sportkocsi meg a dízel összejön, de a dízel egy igásló, nagyon sok előnye van, de egyik sem köthető a vagány sportossághoz.

A világ egyik legszánalmasabb dolga ez a hanggenerátor, ráadásul sajnos már egyes gyártók is beálltak ebbe a sorba gyárilag pl a legújabb benzines Skoda Octavia RS-be is hanggenerátor van... a Totalcar-nál konkrétan röhögtek rajta, hogy V8 hangot is tud ha az kell...

2023. szept. 7. 17:28
 9/16 A kérdező kommentje:

Ezt megadom neked:)

Persze, nagy köbcentis benzines de az a baj, hogy az egy nagyobb lépés. Fogyasztásbeli, és árbeli is. Nem beszélve, hogy széthajtott szart veszel.

Találtam olcsóbb 35i-ket is, de 175-200 felett azért necces. Még 150ezer km felett is:)

Igazad van teljesen, ha egy széria kocsi lenne nálam, én se alakítanám át úgy, ahogyan az előző tulaj. Ettől függetlenül jól néz ki, túl sportosan is, ami nem egy dízelhez illik.

2023. szept. 7. 18:10
 10/16 Koaxk Ábel ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül kell 35i-be gondolkodni, pl a VW csoport is faxa hangot kihoz egy 2.0TSI/TFSI motorból megfelelő kipufogóval, ezért is írtam, hogy szánalom, hogy Skoda-t ennyire lebutítják, hogy még ez se fér bele egy sport modellnél.

Nem vagyok szakember, csak azt tudom, hogy anno egy kifejezetten kipufogós céget megkerestem, hogy a 2.0TDI dízel autómra lehet e valami vagány megoldást kitalálni, akkor azt mondták dízelnél ez nem kivitelezhető, vagy legalábbis látványosan nem lesz jobb hangja.

Egyébként ezt a megoldást mondtam volna inkább.

Nem akarok neked rosszat, csak nekem ez a hanggenerátor nagyon bazári megoldás.

20 évesen pl vettem lángnyelves üléshuzatot, meg aluhatású műanyag lábtörlőt a kocsiba... akkor menőnek gondoltam, mai fejjel meg vér cink, nah szerintem ez is az a kategória, ráadásul nem kevés pénz.

Egyszer-kétszer felugrott facen ilyen hirdetés, és már ott rommá cinkelték a kommentelők, érthetően...

Valamelyik autós műsorban volt valami Renault gyárilag ilyen hanggenerátorral, amit már a gyártó mérnökei is széttrolkodtak, mert még UFO hang is volt benne, meg minden hülyeség... szóval még ők is érezhették, hogy ez vér ciki tervezéskor.

2023. szept. 8. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!