Mennyire igaz az, amit a középkorúak mondanak, hogy jaj az ő idejükben milyen jók voltak az autók, ha baj volt vele, a parkolóban 1 csavarhúzóval megjavították és hasonlók?
Figyelt kérdés
Jaj de jó volt akkor, jaj de szarok a mostani autók, mert szerelőhöz kell vinni őket, mert nem tudják otthon megjavítani. Ilyeneket mondogatnak.2023. szept. 4. 23:03
21/22 anonim válasza:
#18 Mert te menő vagy. Nekem van gitárerősítőm is egy cigisdobozban, amibe a szükségesnél több tervezési gondolatot tettem, de köze nincs az autószereléshez. Én az autóhoz nem értek, pont.
22/22 anonim válasza:
Amikor még Trabant, Wartburg, Lada, régi Skodák voltak, akkor igen, voltak dolgok, amiket egyedül, otthon is meg tudtál csinálni és nem is feltétlen kellett sokféle célszerszám hozzá, egyszerű eszközök is elegendőek lehettek. De bizonyos dolgokat akkor sem lehetett otthon megjavítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!