Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez azt jelenti hogy nem...

Ez azt jelenti hogy nem foglalkoznak az autómmal?

Figyelt kérdés

Hétfőn reggel 8-ra beadtam szervizbe az autómat, rengeteg javítani való van rajta + aztán műszakit kértem tőlük de nem biztos hogy elvállalják, azt mondták hétfőn vagy kedden megnézik és döntenek. Nem hívtak, nem történt semmi. Ma délután kíváncsiságból elsétáltam a szerviz mellett és nem ott állt a kocsim ahol hagytam, viszont nem is a szervizben állt, hanem az utcában, egy harmadik, kinti helyen.

Apám szerint pár nap és kész lesz csak elmentek alkatrészért.. én ezt nem így látom, szerintem rá sem néztek még csak elálltak vele.

Az időm telik mert 11-ig van műszakim és nem akarom ezekkel az emberekkel vesztegetni az időmet ha ennyire szarnak bele. De nem tudom mi történik.

Mióta ránéztem a kocsimra, megint sík ideg vagyok.

Hívni őket nem merem, nehogy rossz néven vegyék.

Szerintetek?

2023. aug. 30. 18:18
A kérdező szavazást indított:
Rosszat jelent, nem foglalkoznak vele
Szerintem már csinálják, nyugodj meg
9 szavazat
1 2 3 4
 1/34 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%

"Hívni őket nem merem, nehogy rossz néven vegyék."

Autószervizben dolgozok. Nyugodtan felhívhatod őket.

2023. aug. 30. 18:24
 2/34 A kérdező kommentje:

Talán majd holnap, ha addig sem történik semmi.

Azt mondod autószervizben dolgozol: szerinted mit jelenthet ez amit láttam?

2023. aug. 30. 18:26
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Azzal kellett volna kezdeni, hogy ne húzzák az időt tovább, mint muszáj, mivel ha nem vállalják, akkor keresned kell mást. Én simán bementem volna és megkérdezem hogy mi a helyzet.
2023. aug. 30. 18:36
 4/34 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%

"szerinted mit jelenthet ez amit láttam?"

Azt hogy foglalkoztak az autóval. Csak úgy nem állnak át vele. De egyébként ha nem vállalták volna, szerintem már rég telefonáltak volna.

2023. aug. 30. 18:58
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondták keddig megnézik - mégis miért nem hívtad őket már kedd délután?

Amúgy általánosságban teljesen normális, hogy bemennek a szervizbe, megnézik mi kell hozzá és ha kell alkatrész ami nincs helyben kiállnak vele amíg megjön a cucc, addig is dolgoznak máson. Nem fogja a roncs a helyet foglalni más kocsi elől, amin tudnának dolgozni...

2023. aug. 30. 19:00
 6/34 A kérdező kommentje:
Nagyon ebben bízok. Jobban érdekel most ez az egész ügy kb. az életemnél is... Már majdnem 6 kilót lefogytam ebbe 1 hónap alatt.
2023. aug. 30. 19:00
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből nem lehet tudni... De 11-e még majdnem 2 hét. Az rengeteg idő. Még ha kell is valamit addig csináltatni rajta, csak nem tart 2 hétig?!
2023. aug. 30. 19:47
 8/34 A kérdező kommentje:
Hát csak ha innen kidobják az autót akkor találjak olyan helyet ahol megcsinálják rajta a rengeteg mindent amit kell és át is viszik nekem.. azon aggódok hogy műszaki nélkül maradok....
2023. aug. 30. 19:49
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Akárhány szervizben jártam eddig, mindenhol azt tapasztaltam hogy rengeteg munkával megcsúsznak. Egy autó szervizelése elhúzódik és akkor már borul az egész hét vagy hónap munkarendje. Oké hogy beadják egy alap szervizre egy kocsit aztán a fél autó cserére szorul majd ottragad egy hétre az 1-2 óra helyett. Szóval nyugi, biztos nálad is ez van. Nálam az 1 hétből lett 3 hét mert a többi kocsi munkája elhúzódott.
2023. aug. 30. 20:05
 10/34 A kérdező kommentje:
Köszi. Mikor bevették azt mondták hogy van egy határ, amin túl már nem tudnak segíteni. De már 3 napja van. Attól félek ha innen kidobják a kocsit akkor hová viszem javíttatni / mószakiztatni? Legalább ne húznák az időt, amivel végképp nem vagyok eleresztve mert 2 hét az semmi. Rohad az alja, futómű kopog, légzsáklámpa ég és akkor ezek még csak olyan hibák, amikről tudok. Nem tudom mi lesz így.
2023. aug. 30. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!