Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez azt jelenti hogy nem...

Ez azt jelenti hogy nem foglalkoznak az autómmal?

Figyelt kérdés

Hétfőn reggel 8-ra beadtam szervizbe az autómat, rengeteg javítani való van rajta + aztán műszakit kértem tőlük de nem biztos hogy elvállalják, azt mondták hétfőn vagy kedden megnézik és döntenek. Nem hívtak, nem történt semmi. Ma délután kíváncsiságból elsétáltam a szerviz mellett és nem ott állt a kocsim ahol hagytam, viszont nem is a szervizben állt, hanem az utcában, egy harmadik, kinti helyen.

Apám szerint pár nap és kész lesz csak elmentek alkatrészért.. én ezt nem így látom, szerintem rá sem néztek még csak elálltak vele.

Az időm telik mert 11-ig van műszakim és nem akarom ezekkel az emberekkel vesztegetni az időmet ha ennyire szarnak bele. De nem tudom mi történik.

Mióta ránéztem a kocsimra, megint sík ideg vagyok.

Hívni őket nem merem, nehogy rossz néven vegyék.

Szerintetek?

2023. aug. 30. 18:18
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Azért vittem oda hogy javítsák meg és adnék sok pénzt, erre azt mondják van egy határ amin túl már nem tudnak segíteni.. . hát. érdekes.
2023. aug. 30. 20:18
 12/34 A kérdező kommentje:
De még nem derült ki előttem hogy az autóm határon belül vagy kívül van.
2023. aug. 30. 20:19
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy van egy határ. Van egy 1000 éves kotlák ami a rézbőrűeknek is csak "négyszázkápé és indulok tesa üzembentartóira" értéket képvisel.

Az hagyján még, hogy valami kopog a futóműben, a légzsáklámpát meg nyilvánvalóan megoldják úgy, hogy kitekerik az izzót... De ha rohad az egész, mint a tyúkól az egy lakatosnak ugyan annyi meló, mint egy 2 éves autót megcsinálni, ami koccant, sőt, még több is. De nem fogja tudni elkérni az árát, mert duplája lenne, mint a kocsi értéke. Ilyenkor nem szenvednek vele, inkább visszaadják, hogy vidd ahova akarod.

2023. aug. 30. 20:39
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, ha már menthetetlen a kocsi akkor azonnal csörrenne a kocsi hogy ajánlani tudnak egy jó bontót.
2023. aug. 30. 21:30
 15/34 A kérdező kommentje:
Csörrenni a kocsi?😀
2023. aug. 30. 21:38
 16/34 A kérdező kommentje:
Csörrenne*
2023. aug. 30. 21:38
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha már mozgatták az autót, valószínűleg foglalkoznak vele, és valószínűleg megoldható.

Szervízben:

Le szokták adni a kocsit, ott valaki átveszi, azzal szokott lenni egy beszélgetés, (munka lap írogatás esetleg)

Arra le szokták írni a kedves ügyfél bánatait (jobb oldal kopog, elöl csörög a valami... Stb) +műszaki vizsga

Várható végösszeg 200.000Ft.

Na ezt alá szokták íratni veled.

Na ha volt ilyen, akkor nem hívnak, mert az előzetes ajánlaton belül vannak pl.

Vagy legalább szóban beszéltetek valakivel?

2023. aug. 30. 22:49
 18/34 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi ilyen. Hétfőn reggel 8 ra odavittem, ahogy beszéltük. Bementem gyalog a szervizbe mert csak kint tudtam megállni. Kicsit elmondtam mi baja, elkérték a forgalmit, kulcsot, megkérdeztem ugye mindenképp meg tudják- e csinálni mondták mindent meg lehet csinálni csak lehet sokba fog kerülni mondtam jó én mindenképp akarom. Abban maradtunk vagy hétfőn vagy kedden ránéznek és hívnak hogy vállalják e vagy nem. Utoljára még visszanéztem a kocsira aztán bebuszoztam a munkahelyemre, ott rámjött hogy az emelési pontok is lehet problémásak és arról nem szóltam, szóval felhívtam őket. Azt mondták hogy az emelési pontok nagyon fontosak és ha ennyire rossz az a kocsi akkor el kéne gondolkozni azon hogy megérdemli-e hogy megcsinálják mondtam én mindenképp akarom azt mondta meglátja mit tehetnek de van egy határ amin túl ők már nem tudnak segíteni aztán abban maradtunk hogy megnézik és hívnak. Hát szerda van, nem hívtak úgyhogy ma délután felkerekedtem és elmentem kicsit sétálni a szerviz utcájába. Megláttam hogy nem áll ott a kocsim azon a helyen ahol hetfő reggel hagytam. Aztán mikor lejöttem a dombról akkor láttam hogy lentebb áll , az utcában de nem bent a szervizben. Ennyi. Szerinted?
2023. aug. 30. 22:59
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira nem lehetne megoldani, biztos hívtak volna, de nyugodtan fel lehet hívni őket, hogy áll a dolog.
2023. aug. 30. 23:19
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

ha szabad javasolnom, ne telefonálj, az szart sem ér, hanem menj be, ballagj a művezetőhöz, vedd elő a beadáskor kapott felvételi jkv-t, és kérdezd meg, mire számíthatsz?..

Lehet, hogy ők vizsgáztatják, ezért sem kapkodnak...

Szóval személyesen, lehetőleg kedvesen, de nem alázatosan..

2023. aug. 30. 23:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!