Motort szeretnék vásárolni 125-250 ccm körül, de tanácstalan vagyok. Cross vagy enduro motort szeretnék, és olyat ami nem olyan foglalkozós és nem drága bele az alkatrész vagy az olaj. Melyiket lenne érdemesebb választani?
"olyat ami nem olyan foglalkozós és nem drága bele az alkatrész vagy az olaj"
Ilyen nem létezik! A motorozás egy drága hobbi. Én még az 50-as Aprilia SX50-re is egy csomó pénzt költöttem tavaly, simán 100 ezer felett, az olaj meg olyan, hogy aki törődik a motorjával az nem vesz bele olcsót. De mivel a viszkozítás a lényeg, így akár az Unixos A.Z. Meisterteile-t is megveheted, ha spórolni akarsz ezen.
Ne vedd magadra, de mem tudom mi ez a crossmotor mánia, de minden héten van ilyen kérdés, hogy valaki ilyen stílusú motort venne,de nem akar rá sokat költeni. Crossmotort eleve az vegyen akinek vannak évi 100 ezrei karbantartásra, ott ilyen 30 üzemóránként dugattyúcsere meg hasonlók vannak, javaslom a motofull szervíz videóit a facebookon
Szóval inkább utcai endurót javasolnék, persze amennyiben van rá jogsid.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!