Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motort szeretnék vásárolni...

Motort szeretnék vásárolni 125-250 ccm körül, de tanácstalan vagyok. Cross vagy enduro motort szeretnék, és olyat ami nem olyan foglalkozós és nem drága bele az alkatrész vagy az olaj. Melyiket lenne érdemesebb választani?

Figyelt kérdés

2023. jún. 29. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:

"olyat ami nem olyan foglalkozós és nem drága bele az alkatrész vagy az olaj"

Ilyen nem létezik! A motorozás egy drága hobbi. Én még az 50-as Aprilia SX50-re is egy csomó pénzt költöttem tavaly, simán 100 ezer felett, az olaj meg olyan, hogy aki törődik a motorjával az nem vesz bele olcsót. De mivel a viszkozítás a lényeg, így akár az Unixos A.Z. Meisterteile-t is megveheted, ha spórolni akarsz ezen.

2023. jún. 29. 15:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem. Nekem Simson-om van arra nem kell olyan sokat költeni azért nem igazán tudtam és ezért is szeretnék segítséget kérni a választásban
2023. jún. 29. 20:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne vedd magadra, de mem tudom mi ez a crossmotor mánia, de minden héten van ilyen kérdés, hogy valaki ilyen stílusú motort venne,de nem akar rá sokat költeni. Crossmotort eleve az vegyen akinek vannak évi 100 ezrei karbantartásra, ott ilyen 30 üzemóránként dugattyúcsere meg hasonlók vannak, javaslom a motofull szervíz videóit a facebookon

[link]

Szóval inkább utcai endurót javasolnék, persze amennyiben van rá jogsid.

2023. jún. 29. 23:42
 4/4 anonim ***** válasza:
125 endurok egész olcsón fenntarthatóak. Pl yamaha dt vagy aprilia rx
2023. jún. 30. 07:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!