Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha utánfutót vásárolsz használ...

Ha utánfutót vásárolsz használtan akkor elviszed próbakörre?

Figyelt kérdés
Miket nézel meg rajta?
tegnap 23:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem érdemes használtan venni mert az új sem sokkal drágább. Ha meg olcsón adják, akkor nincs hozzá papír.

Egyébiránt a papírok a legfontosabbak; a tömegadatok összeférhető legyen a vontató jármű által vontatható tömegével, alvázszám, rendszám stimmeljen.

Ha mégis találsz használtat: felfüggesztés, laprugók állapota, vonófej kopottsága, világítás próba, kábelezés, fékszerkezet ha van, meg a rozsdásodás mértéke általánosságban. De igazából szinte minden javítható rajta, felújítható, cserélhető, egyszerű szerkezet. Egy 30-40 éves fékezetlen,lepapírozott 500-as pótkocsi is simán megér 400ezret,olcsóbbér nem is adják. Az új meg mondjuk 500ezer Ft +50ezer a papírozás. Próbakörnek én sok értelmét nem látom.

ma 00:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Gumik állapotát, kerekek lógását, lengéscsillapítókat, fék működését (ha van), vonófej lógását, világítást, alváz sérülését, korróziót, nyitható hátfal ellenőrzése (ha van). Próbakörnek nem sok értelme van, max ráfutófékesnél a fék ellenőrzéséhez, de ez sokszor egy tolatással is ellenőrizhető.
ma 01:44
 3/4 anonim ***** válasza:
41%
A hét kérdése. Kifeküdtem. :D :D
ma 05:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a cipőt meg a nagykabátot szoktam elvinni egy próba körre.
ma 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!