Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez azt jelenti hogy nem...

Ez azt jelenti hogy nem foglalkoznak az autómmal?

Figyelt kérdés

Hétfőn reggel 8-ra beadtam szervizbe az autómat, rengeteg javítani való van rajta + aztán műszakit kértem tőlük de nem biztos hogy elvállalják, azt mondták hétfőn vagy kedden megnézik és döntenek. Nem hívtak, nem történt semmi. Ma délután kíváncsiságból elsétáltam a szerviz mellett és nem ott állt a kocsim ahol hagytam, viszont nem is a szervizben állt, hanem az utcában, egy harmadik, kinti helyen.

Apám szerint pár nap és kész lesz csak elmentek alkatrészért.. én ezt nem így látom, szerintem rá sem néztek még csak elálltak vele.

Az időm telik mert 11-ig van műszakim és nem akarom ezekkel az emberekkel vesztegetni az időmet ha ennyire szarnak bele. De nem tudom mi történik.

Mióta ránéztem a kocsimra, megint sík ideg vagyok.

Hívni őket nem merem, nehogy rossz néven vegyék.

Szerintetek?

2023. aug. 30. 18:18
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
77%
Komolyan, arra képes voltál, hogy ott ólálkodj a műhely körül és leskelődj, meg ide írj kérdést, de nem mered felhívni őket?
2023. aug. 31. 07:29
 22/34 anonim ***** válasza:
53%
#21 Lehet valami kannibál szervíz 🤣 leharapják a fejét, ha kérdezni mer a saját autójáról!
2023. aug. 31. 07:41
 23/34 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
Na mit mondtak mikor hívtad őket?
2023. aug. 31. 12:49
 24/34 anonim ***** válasza:

Hívd fel őket nyugodtan.

Mondták hogy megnézik és majd hívnak de az autód már napok óta ott áll és semmi. Nyugodtan hívd fel és mondd meg nekik hogy kell az autó, használatban van, ha nem vállalják viszed máshova és ennyi, minden jogos megvan erre. Apukád is hülyeséget mond hogy biztos alkatrészért mentek. Nem ez ma már nem így megy. Ott az unix, bárdi stb... pár órán belül odaviszik az alkatrészt max 1 nap, nekik ki sem kell mozdulni a műhelyből ezért. A másik az hogy ha odavitted akkor mondják meg hogy mikor tudnak vele foglalkozni és ha ez megvan akkor mérjék fel mi a hiba, hívjanak fel és mondják meg ennyi.

Én akárhány szervízbe jártam mindig úgy kezdtem hogy napi használatban van, kell az autó, mondják meg mikor vihetem oda, mikor tudnak vele egyből foglalkozni és akkor viszem, mérjék fel mi a hiba, írjanak árajánlatot és keressenek meg vele.

Ennyire egyszerű, és ez így is volt. Felhívtam őket hogy milyen hibám van és megkértem hogy nézzenek rá, adjanak időpontot mikor vihetem, megmondták és már vittem is amikor megbeszéltük. Ott egyből már be is álltak vele a műhelybe elkezdték átnézni és amikor megtalálták mi a baj és összeírták mi kell ahhoz hogy jó is legyen akkor már írták az árajánlatot, és már azzal jöttek oda elém vagy hívtak fel hogy ez és ez a baj, ezt meg ezt kell kicserélni tételesen leírták mi mennyibe kerül, munkadíjat is nagyjából hogy nekik mennyi idejükbe fog telni és megvolt a végösszeg hogy nagyjából mennyibe fog kerülni a teljes javítás és már dönthettem arról hogy kérem vagy sem. Ha kértem akkor már nézték az időpontot mikor vihetem oda, és ha másnap már tudtak vele foglalkozni mert Ők látták mi van betervezve akkor javasolták hogy vagy hagyjam ott vagy vigyem be nyitásra és akkor már állnak is neki és megmondták hogy kb mikorra lesz kész, telefonálnak ha úgy van, ha nem hívnak akkor érdeklődjek nyugodtan mert szokott ilyen lenni. De mindig az volt hogy hívtak hogy figyi készen van az autó, ennyi a vége, és mehetek érte. Ennyire egyszerű ez az egész dolog.

Te vagy az ügyfél, te fizetsz így teljesen joggal teheted meg azt hogy a nyakukra jársz és érdeklődsz hogy mi van az autóddal!!

Ne legyél puhapöcs mert ezt használják ám ki! Már aki persze.

2023. aug. 31. 17:04
 25/34 A kérdező kommentje:

Zártosztályra kerültem azóta, annyira túlstresszeltem magam ezen a kérdésen, most is onnan írok.

Egyébként! :

A kocsimat csinálják, mert közben apukám tartja a kapcsolatot a szervizzel , 1 küszöb meg az alja már kész van és nemsokára kezdik a futómű dolgokat.

Alig várom már hogy kiengedjenek és egy sokkal erősebb embert faragjak magamból.

2023. szept. 2. 09:19
 26/34 anonim ***** válasza:

Ember ezen kétségbe esni, egy szaros autó 😶

Ha így haladnak vele nem vészes.

A te állapotod annál inkább, trenírozd magad kicsit keményebbre.

2023. szept. 2. 10:01
 27/34 A kérdező kommentje:
Nő vagyok amúgy.😀
2023. szept. 2. 10:23
 28/34 anonim ***** válasza:

Az nem számít, az életben ettől keményebbre kell feltornázni magad, mindekit megviselnek a stresszes helyzetek, de egy autó rozsdás küszöbje és pár elfáradt gömbfej nem az a kategória amin kiborulunk.

Azt mondod, van rá pénzed, van szülőd, meg megoldod az életet ha kell autó nélkül, akkor mire ez nagy pánik.

Erősödjél lelkiekben, és a nem fontos dolgokat kezeld a helyükön.

2023. szept. 2. 10:45
 29/34 anonim ***** válasza:
Ez tuti kamu...
2023. szept. 2. 11:21
 30/34 A kérdező kommentje:
Nem
2023. szept. 2. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!