Miért jobb egy 15 éves BMW kényelem, sebesség, megjelenés, stb. tekintetében mint egy új Suzuki/Opel/Skoda/Ford, stb.. ?
Hogyan lehetséges ez, hogy egy 15 éves autó konkrétan többet tud és többet nyújt mint egy mai fiatalabb autó?
Felfoghatatlan, hogy valaki kifizet 10 milliót egy új Suzukiért mikor 4-5 millióért vehet egy régebbi BMW-t ami mindenben kenterbe veri az új Suzukiját, azon kívül, hogy a fenntartása drágább lesz, de kérdem én, ha 10 millió állt rendelkezésre akkor ha a fennmaradó 5 milliót rá kell locsolni az elkövetkezendő 5-10 évben akkor is nem megérte?
#Karcsi87
Amúgy az Octavia egy nagyon jó ár/érték arányú autó, a VW csoport meg kifejezetten a szívem csücske. Nyilván nem egy 5-ös BMW kategória, de racionális döntés.
Egyébként 2.8-ért annyira nem lehetett fényes kínálat BMW-ből...
Én anno a 2013-ban a 6 éves 320D Bömösöm vettem 3,5-ért.
Szóval annyiért 2020-ban a Skoda ésszerű választás volt.
Én soha nem írtam, hogy a prémium mindenek felett, ha van az a keret amiből adott kategóriában értelmes prémium kijön akkor többet ad, de nem mindenáron.
Ez továbbra is jó leírás arra, hogy akar a manó ruhaboltba meg fodrászhoz járni meg adni a kinézetre, lenyírom otthon magamnak meg jók azok a 3 éves kinyúlt pólók is.
Van akinek vannak igényei kocsik terén is, vannak akik igénytelenek ott / ott is.
#19 Ők az egységsugarú mázlista, ám leszarom júzerek 10év körül volt amikor megvették akkor még adta a fílinget, de azóta lepusztult rendesen.
Vezettem azért jó párszor egyedül az autómata váltó izgatna semmi mást nem találtam benne amit az octavia ne tudna (abba is lehetne). Meg szépen szól még a dízel 6 henger is
De nem gerjeszt bennem birtoklási vágyat, pedig még relatíve szépen is öregszik ez a generáció.
RS Octavia, hogy semmi más nem tűnik fel neked az 530D meg az Octavia között?
Bőrüléses gondolom a BMW, Octavia is az?
Tényleg annyi tűnik fel neked két ilyen kocsi között, hogy egyik manuális másik automata? Amiket eddig írtál kicsit olyan ez mint amikor Mórickának annyi különbség tűnik fel a panel meg a medencés ház között, hogy egyikben sárga másikban kék a fal..
Nekem pl. azért van 31 éves autóm mert faék egyszerű.
BÁRMIT megjavítok rajta magam ha esetleg elromlik (bár nem szokott).
+ nem szeretem az agyonszigetelt autókat ahol totál nem jön át a sebesség.
Félreértés ne essék: nem egy fapados 31 éves autó hanem egy igen csak kényelmes Mercedes ami akár még klímás is lehetne de ebben sajnos pont nincs.
Hamarabb lesz rozsdás az új szuzid meg többi igénytelen csotrogányod mint pl. egy E60 :D Sok Mazda kinyúlt már azóta, miközben egy E60-on semmi rozsda nincs azóta se.
Jelentse mindenki a kérdést.
A kérdező egy visszaterő kompenzálni próbáló bolond, sokszázadik ugyanolyan kérdéssel.
Jelentse mindenki a kérdést.
#Koaxk Ábel
Akkor max 4 milliót szántunk a projektre (bömbire az se sok)
Nem volt cél elkölteni (én is takarékos vagyok na😉)
De a komfortot és a kényelmet szeretem, ismerős akkor vett 3 valamennyiért egy fapad Logant újonnan. Na annyira nem vagyok mazoista.
Nem RS, igen sok különbség van, de a bőrülés például pont nem kell.
Igen a BMW memóriás meg mindentámaszos.
Nekem kényelmes ez is, pont jó.
Igen a BMW 200 sok ló, a Skoda csak 110 🥺
A német nyelvű kelletlen idrive helyett egy szög egyszerű magyar nyelvű rádió benne.
A BMW-be van navi régi Németország térképpel. A Skoda telefont tükröz.
Az automata váltóval is önként mondtam le, mert drágállom a kuplungozását a manuálishoz képest.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!