Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagyjából mennyibe kerül...

Nagyjából mennyibe kerül átlagosan havonta egy autóval kapcsolatos összes költség?

Figyelt kérdés

Nem értek hozzá, sosem volt autóm, teljesen laikus vagyok, de olyanokra gondolok, mint benzinköltség, parkolási díjak, az autó tisztán tartása, az időnkénti szervizelés, évszaknak megfelelő gumit, kötelező és azon felüli biztosítás, na meg persze maga az autó ára lebontva ár/élettartamra.

Nem tudom, milyen gyakori, de tuti mindenkinél becsúszik időnként egy baleset, szabálytalanság vagy akár egy banális rongálódás, tehát ami nem része az alap ügymenetnek, de szintén pénz - ezt is számoljátok bele légyszi.

2023. aug. 28. 11:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

ma 19:31

Már ne haragudj, de a kezdetek óta csak kötekszel, pedig teljesen egyszerű és egyértelmű a kérdés: mennyibe kerül neked, hogy autód van?

Egyszerűen be kellene mondanod egy hozzávetőleges összeget ahelyett, hogy elkezdesz debil módjára szőrszálhasogatni. Nekem tudod mennyibe kerül kb. havi szinten a közlekedés? 10 000 Ft-ba. Ennyi a válasz, és nem kezdem felsorolni, hogy de néha több, amikor kell taxi vagy vonatra szállok, ne adj' isten repülőre, néha meg kevesebb, amikor még bérletet sem veszem, mert megoldom néhány vonaljeggyel.

2023. aug. 28. 20:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
alul rozsdás az alja egyszerüen nincs lakatos a környéken aki meg tudná csinálni 200.000ft be kerül(de lehet hogy van de azt mondja hogy tele van vagy rá se néz de elkéri az árrát)
2023. aug. 28. 23:09
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
#6: Leírhatom, de továbbra sem leszel vele előbbre. Nem tudod milyen autóm van, mennyit és hogyan használom, na meg vannak olyan költségek, amiket ha nem diszkontálsz több éves futásra, fals eredményt kapsz. Pl. idén vettem eg garnitúra nyári gumit, ami 19" méretben nem kevés pénz. Ha most azt nem könyvelem rá arányosan, akkor torzul a kép, hogy csak egy példát mondjak.
2023. aug. 29. 07:13
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Már ne haragudj kérdező, de az egyetlen debil itt szemmel láthatóan te vagy.

Az nem kötekedés, hogy ki merészeljük fejteni, hogy az alapvető elvárásod egy baromság mert az összes általad felsorolt költség nulla és végtelen között mozoghat.

Eleve olyan értelmetlenségeket vársz el, mint a BENZINPÉNZ ami nyilván annyi amennyit eltankolsz, a BALESET ami nyilván nem egy kiszámítható dolog, mert kerülhet 20 ezerbe meg 2 millióba is.

Az sem releváns 15-30% inflációnál meg heti 10 forint benzinár emelésnél, hogy ki mennyit költött egy éve...

2023. aug. 29. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!